Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/projekt365

Marketing

365/365

365. dan je tu, ljudi moji! To bi znacilo da sam gotova s projektom, ali isto tako da nisam s vama. Ja cu jos uvijek biti tu i komentirati vas. Možda ne svakodnevno kao do sada, ali s vremena na vrijeme ću svratiti.
Iskreno, falit će mi sve ovo. Svakodnevno logiranje i živciranje oko blog haera, uploadanje fotki 400xnešto na photobucketu. Svracanje na blog svakih pola sata za vrijeme onih dosadnih dana. Falit ćete mi vi i vaši komentari. Monika i Ivan lijepi, najljepši koji uvijek znaju reci što treba i pomoći onak kak treba. Megi koja mi je prva tako prirasla srcu da ju vjerojatno nikad neću zaboraviti. To malo stvorenje smiješna glasića. Baš poput mene :) Kreativna Agi koja me zadivljuje u svakom pogledu i koja će mi doći da joj nađem pankera. Denis s fenomenalnim fotkama kojima me oduševljava svakodnevno (ili barem onda kad ih posta :P). Pa Marija koja mi je sva smotana, simpatično zaljubljena i njezini školsko - ljubavni postevi. Lenaaa! Lena koju ću još vidjeti, naravno ! :) Šank :) ! Shiza! Shizu sam također jakopunomnogo zavoljela. Od samog početka kad se pridružila projektu 365 joj se divim. Toliko je simpatična i toliko zna ostati ozbiljna u trenucima da je teško ne simpatizirati (rijec, vau!) je!

I svi vi ostali 365 projektaši (Dada, Ana koje više nema :( , Zeko, Nikolina.. i svi ostali kojima ne znam imena, a glupo mi je pisat nadimke takve ! :D), koji ste ostali ili otišli pa skrivecki gledate ostale blogove. Svi ste mi super. Da nema vas ovo ne bi uspjelo (iako sam samo jednom došla u napast da odustanem :P) i hvala vam mnogo jako puno na tome.

Ne zavoravljam ni ostale blogere koji nisu dio 365 projekta, ali su mi preeepredragi! Daisy Duck koja mi je preprepredivna i koju zasigurno neću još dugo zaboraviti. Njezini komentari, kao i postovi natjerali su me da se uozbiljim i shvatim neke stvari. Ali su me isto tako nasmijavali i uvijek sam ih s veseljem očekivala. Pusach Daisy :)
!multi kulti! koja je i sama rekla da nas nadasve povezuje ova hiperaktivnost koju šaljemo kroz posteve. S njom sam se našla na totalno nekoj drugoj razini. Na nekoj ljepšoj i boljoj. I njezini stihovi koji me svakog puta ostave zapanjenu koliko su dobri. Njezina jednostavnost, a opet kompliciranost. Sve je to ona. Lijepa, divna Kora Dvorski !

Ma divni ste svi. Najdivniji.
Bilo mi je lijepo djeliti s vama ovih godinu dana svog života. Ovih milijun nebitnih detalja iz mog kakvog takvog života. Nadam se da vas nisam zamarala (previše :P) i da je isto tako i vama drago što ste bili dio ovog.

Možda uskoro započnem s novim projektom, no on neće biti ovdje.

I ne znam zakaj sam sad sve ovo pisala, osjećam se ko da umirem.
Ostavite mi imena i prezimena da vas pododam na fejsbuku ili msnu! OBAVEZNO!

OH! Divni divni diiiivni!
LIJEPI! DIVNI!
VOLIM vas sve!

HVALA!!!!!!!!!!!!!!!

Fotka ista ko i prije godinu dana.

Photobucket

Post je objavljen 25.03.2010. u 23:17 sati.