Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/projekt365

Marketing

347/365

Kak sam se sad probudila, totalno sam zbunjeno zaspala prije dva sata kad je počeo film! Zbunjujuće.
Eh da. JUčer / daanas vani.

U P čudno i nelagodno zbog Bubuu-a i E! N je isto bio čudan :)
Onda oni ispred P!!
Otišle smo su pL i prvo kaj vidim je kuja M koja je fakat kuja. Da ti meni poslije 9 godina prijateljstva i nemres reći jedan usrani BOK kad me vidiš nego okrećeš glavu, dok bi ja trebala biti ta koja ju okreće, ja to ne mogu vjerovati. Podlo i bezobrazno. Čak se i K iz osnovne došao pozdraviti, a ti mi okreneš glavu. Hvala ti, da.

Onda sam se gubila i ne sjecam se bas kaj je previše bilo.
Znam da su bili varaždinci M i I i da je M tek u pL kad me netko zazvao skuzila da sam ja zapravo L i smijale smo se jako, da. Znam da je lik stajao pokraj mene cijelu vecer i na kraju me zaustavljao, a ja sam pobjego, hiihi :) Znam da je C dobar šank - prijatelj. Znam da je bio simpatičan lik koji ne želi biti simpatičan. Znam da su D i B u *k* da ne bum prosta. Znam da su oni bili za stolom, a ja izgledala ljutito pa je on kasnije bio u bedu i rekao mi da treba mene. Hahah!!!!!
Znam da je M obecao da će doći do mene kasnije, al je pronašao prijevoz i odjurio van, pa se danas ispričao. Znam da je K zaljubljen u B i da kad je D došao u pL ja sam išla iza njega i skakala, te skoro premaknula nogu.
Znam da sam pričala s E, A, K - njegovim prijateljima i bratom!! I da su simpatični, pa mi je E pjevao Lidija, OOooo Lidija!
Znam da se ne sjecam kome sam još rekla da mi je super.
Oh da, M od prije dva ljeta!! :):)
I Narcis, hahaha :D
Znam da sam gledala O i na kraju ga zaustavila tek kad je išao van i rekla mu da mi je najsuper :)
Znam da je sestra puno pričala i bila malo pijana kad smo sve tri skupa išle doma.

A danas danas, na pravu nedjelju kad sam se poslije probudila i to, praktički cijeli dan pričam s O! Baš iznenađujuće jer je on jako super lik i pričala sam o tome B i onda mi danas uleti tak simpatično, baš simpatičan taj lik O! Nevjerojatan!
On je panker D, ko moj tata, hahaha.

Mislim da sam previše napisala, eh!

Fotka pa Zakon braće / Red Carpet!
OREO COOKIE! < 3

Photobucket

Post je objavljen 07.03.2010. u 22:08 sati.