Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malachupawa94

Marketing

*dani prolaze, ništa se ne mijenja, ništa se ne mijenja*

Ola ljudovi!
U zadnje vrime neman nikakvu inspiraciju, svagdi nekakvi problemi, ljubavni, školski, s roditeljima.. Uglavnom ima ih kolko oćete. Pokušavan donit malo promine u svoj svit =). Nisan vam rekla da san se u Korizmi odrekla fejsa, a to i je pravi razlog zašto san se vratila pisanju. E da, prominila san dizajn za početak. No, da ja počnen nekakvu temu.

*ostat ću slobodna, neću se vezati --> važno je samo, dobro se ZEZATI!*
Šta se tiče ljubavi, nisan u vezi, nego sritno zaljubljena. Mislin, ne želin da se zna, i mislin da skoro niko ne zna, a i ne može zaključit jer ne dajen nikakvog povoda.

*škola je kao kurva --> svi u nju ulaze, a niko je ne voli*
Šta se tiče škole, sve okej, zasad samo dva asa. Ostalo je onako. Ali s obziron da san ja u mislima na zimskim praznicima, i da nisan takla knjigu, to je ok.

*od mene su ruke digli svi: mama, tata, brat i prijatelji..*
Šta se tiče ove teme, sa materon i ćaćon san još uvik ok. Nako znamo se posvađat al ništa ozbiljno. E i ćaća mi traži stan u Zagrebu, pošto za dvi godine odoh na faks. Brat je ok. Mislim, on je u Zagrebu i ne čujemo se baš, ali ne sumnjan da mu nije loše. Prijatelji. Hmm, svi su oke, malo san počela sumnjat u jednu osobu al ok. E da, sad san s Jelenon ok, je da znan neke njene probleme, al nek gleda vako: "ma nemoj žaliti sestro.. ne daj se kraljice!" :)

Zasad sve od mene, veliki pozdrav!
DODANO: moj blog 10.02.2010. napunia 2 godine :)




Post je objavljen 25.02.2010. u 13:12 sati.