Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/troublemakericaaa

Marketing

...In a world that can be so insane I don`t think it`s very strange for me to be in love with you...I wanna know more than your brain...

Photobucket

Detoksikacija uma,tijela...Čišćenje silnih bespotrebnih emocija koje se nagomilavaju i počinju krčiti prostor moga stvaranja,one ljepote koju silno uviđam.Neka iščezne,moje misli,moji osjećaji,neka nađem daljinski na kojem postoji tipka "pauza" i stisnem ju na neko vrijeme...Isključiti se? Ne...Samo se ograničiti na određene informacije iz okoline,ne obazirati se,prestati pokušavati mijenjati svemoguću ljudsku glupost.

Photobucket

Probudi se i u meni ono ljudsko,ona ljudska sebičnost koju nosim u srži.Uvijek ću davati sve od sebe za boljitak odnosa sa onim drugim,no što ako se sve svodi samo na jednog člana? Što ako si samo ti taj koji želiš,daješ...Drugi grabi,drugi odnosi,uživa u tome.Moja sebičnost je da više ne pružam ništa više od onoga što primam.
No nekako,ne volim razmišljati na taj način,no tako se osjećam.To ću činiti.To će možda "boljeti," no bolje i manjkavost nečega nego previše istoga,ionako je iskorištavanje jedna od boljih gluposti koje čovjek zna učiniti.

Photobucket

Živim da budem u pokretu,osjetim već smrad ove okoline...Tako se želim prepustiti i otići...Sama sa svojom inspiracijom...Svaki dan se svladavam da ne odem na kolodvor i kupim kartu za bilo gdje...Ozbiljno,za bilo gdje...Barem jedan dan da promijenim ovo gdje sam sada...Ubijam monotoniju svakog dana,barem odlaskom na ispoljavanje energije od aerobika,pa do Tai Boa...Obožavam fizičku bol.Želim više...

Photobucket


Kada pretvaram svoju inspiraciju u materiju osjećam se bolje...kada je mogu pretočiti onako "ispravno",i predočiti također...Onaj drugi,ne mora ju shvatiti,čak niti osjetiti.Bitno da je tu za mene,da znam na što sam spremna,da samo znam da postojim.Da,dosta mi je zime i snijega...Želim gutati zrake sunca mirišući narančin sok.
Hvatam distancu,ne želim pretjerivati...

Photobucket
(u međuvremenu sam postala Betmen)

->Ipak,usprkos sebi-radujem se :)













Post je objavljen 13.02.2010. u 10:19 sati.