Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

***** KRENULI TRENINZI ZA SVE SASTAVE *****

Evo drage moje, krenuli su treninzi za sve sastave.Ima tu i par novosti, pa krenimo redom:

DJEČIJI SASTAV: utorak u starom terminu u Pacifiku

KADETI ponedjeljak 18-19 h Dvorana Osnovne škole
petak 17-19 h Pacifik
Kadeti su dobili nove trenerice jer Maja ima puno obaveza, tako da su nove trenerice Sara i Sanela, one su jako kvalitetne tako da ćete imati isti tretman kao i kod Maje :)

JUNIORI subota u 11 h u Pacifiku

SENIORI: srijeda 16-18 h Pacifik
petak 14-17 h Pacifik
NAPOMENA: u petak doći u pola 7 u Pacifik, OBAVEZNO OBUĆI SLUŽBENE MAJICE, a ostalo se podrazumijeva!!!!!

Evo u pregovorima smo da dobijemo više termina u dvorani tj. predsjednik Sportskog Saveza i načelnik rade na tome, pa vidjet ćemo što oni mogu učiniti. Nadam se kako će nam uspjeti obezbjediti te termine. Što se tiče nove sezone, u nju ulazimo mnogo stručniji, spremniji i sa velikim planovima. Evo Maja je protekla dva tjedna pohađala Trenersku školu za mažoret sastave i položila je ispite (samo još dva čekam rezultate), tako da još odradim stručnu praksu (ako položim ova dva) i dobit ću zvanje Licenciranog trenera, što je neophodno za kvalitetno vođenje jednog mažoret sastava. Naravno da će ovu obuku proći i ostali treneri kako bi poboljšali kvalitetu treniranja. Mnogo sam naučila u ovoj školi, pa se nadam kako ćemo svi zajedno uspjeti u ovog godini poboljšati svoj rad i znanje.
Stavit ću par slikica sa blogova ostalih timova, jer moj foto nešto neće da prebaci slikice na komp. Uglavnom, da vidite kako to sve izgleda.
Video sa gostovanja naše Dragice na OBN-u biti će objavljen u sljedećem postu, dok mi teta Olja donese snimak.




Post je objavljen 21.01.2010. u 08:28 sati.