Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/projekt365

Marketing

296/365

Jerneželimdavidi! Bilotko.

Photobucket

Ajme kako mi je zlo, AJME!
Danas smo opet gubili život i nadu u toj gluporetardiranomutavoj školi. Nešto se priča da budu nam ukinuli nastavu subotom, sve se bojim kak bude to izgledalo. Mama me pitala hocu li onda petkom imati 18 sati :D
A oke sam. Zadnja tri sata smo sjedili i bili na netu. Nije da to ne mogu i doma, al u redu. Nešto se poremetilo s tim natjecanjem, eh, s takvom organizacijom ne znam ni ak hocu ici. Ali u redu, kako bude, biće. Ako bude dobro, super. Ako ne, opet dobro. Rekla sam sebi da nema uznemiravanja oko toga.

Zaspala sam odmah poslje Rata u kući. Dakle, malo poslije kak sam se vratila doma. Larry mi je zakon, ja bi njega za doma.
Uvod je jučer bil dobar, a Kucanica nema nova sezona. Ponekad zbilja ne volim taj RTL!

Opet sam u ku! O čemu god razmišljam, svemu nađem neku lošu stranu. Jesam li to ja ili moja šauma? :(
Danas mi je došlo da odustanem, ali vidi me - već sam na 296. danu. Pa neću sad! Zbilja ne znam, fali mi inspiracije i kreativnosti. Škola me iscrpljuje. Nek me netko podsjeti zakaj bi škola morala biti dobra ako nas ovoliko muce? -.-

... gledamo na sat, živimo po rasporedu. No vrijeme ističe i u dubini duše moraš se zapitati jesi li te sekunde, minute, sate, dane, tjedne, mjesece, godine i desetljeća iskoristio na najbolji mogući način.
Sve se kovitla oko nas - posao, obitelj, prijatelji, ljubavnici - i katkad poželiš vrisnuti: DOSTA!, ogledati se oko sebe, presložiti neke stvari i zatim nastaviti.


ŽELIMVRISNUTIDOSTA!!
i spavati puno, naravno.

Photobucket

Post je objavljen 15.01.2010. u 23:13 sati.