Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

***** IDEMO U NOVE RADNE POBJEDE *****

Nakon što su prošli svi mogući blagdani vrijeme je da se vratimo starim obavezama. Sve što je slatko kratko traje pa tako i raspust. Treninzi će početi za seniorke ovaj tjedan, a sve ostale kada krene škola u starim terminim treniranja. Ostala sam vam dužna slikice i post sa našeg posljednjeg nastupa u prošloj godini a to je Božični koncert. Bilo je tu svega, no krenimo redom.
Kiseljačke mažoretkinje su odlučile da po prvi put organiziju Božični koncert gdje su se plesale koreografije na Božične pjesmine. Stvarno su sve koreografije bile lijepe i oduševile su gledatelje. No, gledatelje je najviše oduševio naš dječiji sastav kojima je ovo bio prvi nastup... odradile su ga super,a kako je to izgledalo pogledat ćemo u narednim postovima. Moram pohvaliti i ostale timove, kadete koji su potpuno nov sastav, naše mnogobrojne juniore i naravno presavršene seniorke. Kako nemaju samo talenat za ples nego i za pjevanje pokazale su nam naša juniorka Ana i seniorka Jelena koje su i zapjevale Božične pjesmice.Naš koncert je bio humanitarnog karaktera gdje smo prikupljeno novac darovali u humanitarne svrhe. Osim toga, koncert je bio posvećen i našem susjedu i prijatelju pokojnom Denisu Mrnjavcu jer su mnoge naše članice bile jako bliske s njim. Njegovoj mami koja je prisustvovala našem koncertu smo pokloli prigodan dar u znak sjećanja. Također smo se oprostile i od djevojaka koje više nažalost ne treniraju sa nama. Mene je najviše rastužio i rasplakao odlazak naše Matee koja je već dugo godina bila članica Kiseljačkih mažoretkinja, no zahvalnice smo podjelili i ostalim bivšim članicama Kristiana Lalić, Tamara Zefić, Marijana Kaljecić i Karla Kuliš. CURE HVALA NA SVEMU I UVIJEK STE DOBRO DOŠLE U NAŠ TIM.Nadam se kako ćete i dalje bodriti nas na našim nastupima ali i natjecanjima. Kako je ovo bio i završni koncert iskoristili smo priliku i dodjelili priznanja najboljima u protekloj godini, a to su:
- talenat godine- Anamarija Kvasina
- najtalentiranija nova članica- Vanesa Katana
- najveći uloženi trud- Dajana Josipović
- najistaknutiji smisao za timski rad- Sanela Kapetanović.
One su ova priznanja zasigurno i zaslužile, a uprava je donijela ovu odluku jednoglasno.
Nakon odrađenog revijalnog programa, naše su članice dobile prigodan poklon od nas za Božić, a slavlje se nastavilo jer je naša Ana tu veče slavila svoj 12 rođendan :)))). Cure su joj pripremile iznenađenje, tortu, cvijeće prskalice, pjesmu i sve ostalo. Malo se pjevalo, plesalo, družilo i nakon toga smo otišle na zasluženi odmor. Moram se zahvaliti svojim seniorkama na poklonu koji sam i ja dobila... zaista ste me iznenadile i dirule do suza. Hvala vam puno!
Moram još spomenuti kako us nam gošće na koncertu bile i naše drage Uskopljanke, tako da i njima hvala puno što su došle i uveličale naš koncert!
*******************
Eto, jedna godina je iza nas, sada idemo u nove radne pobjede. Krećemo sa intezivnim treninzima, a svakako vam obećajem da ćemo kroz ovu godinu imati mnogo iznenađenja za vas. No, o tome kada za to dođe vrijeme. Uživajte u ovo još malo slobodnog vremena!



Post je objavljen 11.01.2010. u 10:13 sati.