Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/barinic

Marketing

VELIKA POTRAGA

Nije me dugo bilo - opet. Nešto sam skurcan sa vremenom pa ne uspijevam odraditi ni sve ono što trebam, tako da blogove stalno guram u drugi plan. Zanimljivo, ovaj put je ovaj ispao zadnji za nadopunu.
Što mi se promijenilo u životu? Imamo novog predsjednika, od njega očekujem da ispuni svako svoje predizborno obećanje, da se svaki vid kriminala procesuira, pa bih i to volio vidjeti. Da nas odvede što dalje od Europe nazad na Balkan, jer jedino tako možemo funkcionirati. itd, itd, itd....

Kod mene ima svašta novoga, pa mi je premalo mjesta da bih sve to pisao. Zato obavještavam da sam ponovo počeo crtati ilustracije za Dječju biblioteku Grafiti pri Ogranku Matice hrvatske Vinkovci. Kolega po poslu i pisac Vladimir Bakarić, poznat još kao frontmen grupe TheKarambol, izdao je svoju devetu knjigu za mlade. Pod nazivom Opasna potraga krije se još jedna od njegovih priča, te moja naslovnica i korice + hrpa ilustracija. Ovaj put nitko nije promijenio font i boju fonta bez moga znanja, ali zato su ovi u tiskari ubili moje crno bijele ilustracije opcijom Brightness/Contrast i od bijelo sivih tonova napravili crne fleke. I ovako uništene, dio njih prikazuje svoju draž. Naqdam se da će idući put napraviti posao kako treba.

Sada je nebitno. Prva promocija knjige Opasna potraga Vladimira Bakarića održat će se u petak, 15.siječnja 2010. godine u prostorijama Ogranka Matice hrvatske Vinkovci, sa početkom u 19,00 sati. Uz predsjednika dr. Dražena Švagelja, Vladimira i dr. Ružicu Pšihistal po dogovoru trebam se i ja nalaziti uz stol, pa ako možete, dođite i poslušajte. Dolje je i službena pozivnica.....

Ogranak Matice hrvatske u Vinkovcima poziva Vas na predstavljanje knjige “Opasna potraga” Vladimira Bakarića!

U programu, osim autora, sudjeluju i: Ružica Pšihistal, Dražen Švagelj, Nenad Barinić, te učenici pjevačkog odjela SGŠ Vinkovci Marina Kozina (sopran) i Josip Paulić (tenor), uz klavirsku pratnju Tamare Krajnović, prof. čiji je program priredila Sanja Čurko, prof.

Predstavljanje će se održati u prostorijama Ogranka matice hrvatske u Vinkovcima, J. Dalmatinca 22,
15. siječnja 2010. godine s početkom u 19.00 sati.


Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 11.01.2010. u 09:25 sati.