Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mostarskemazoretkinje

Marketing

Koncert Mostarskih mažoretkinja!!

5.12.2009 održan je još jedan koncert Mostarskih mažoretkinja, opet moramo reći u izvrsnom ozračju!! Naši timovi naprave super atmosferu,a i gosti su bili neizbježan dio scenarija i to su ovaj put bili Ines Bevanda , koja je naša mala pjevačica i ujedno članica MM, te Drum bend iz Slovenije, točnije mjesta Radeče, Naše mame sa svojom posebnom točkom naprave super cool raspoloženje, kako među mladim tako i onim starijim, ali ipak najveća atrakcja su naši najmlađi timovi, koji su uvijek preslatki i nezamjenjivi.yes Naravno posebna kategorija su oni koji su već može se reći eksperti i profesionalnci, naši prvi timovi!! Kad sve to još zasladimo sa vrijednim timovima ostalih trenerica koji su svoje koreogafije marljivo pripremali samo za ovaj koncert, dobijete pravu poslasticu koja se definitivno ne propuša, što potvrđuje još jednom puna dvorana u Domu hercega Stjepana Kosače.
Iznenađenje za kraj naša grupa DIVA pripremila je uz igru boja, koja je sve ostavila bez daha, a na samom kraju zaista dala jednu prekrasnu završnu notu ovom događaju.
Posebno se putem našeg bloga želimo zahvaliti svima koji su pomagali, volontirali i sudjelovali na bilo koji način u realizaciji ovoga koncerta!! Velika pusa i velikoooooooo HVALA svima!!! sretankissyes
Do sljedećeg koncerta... mah





Post je objavljen 11.01.2010. u 00:51 sati.