Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Tatica Sanader is baaaaack :@

Internet je veoma dosadno mjesto. Nemam novih mailova, nitko nije objavio ništa novo (osim Semmmy, što sam već prožvaljio i samo trebam ostaviti komentar) na blogu, na Faceu i onako ne sudjelujem ni u čemu i služi mi isključivo za slanje poruka ljudima kad mi nešto treba ili kad njima nešto treba od mene :) Na forumu (jednom jedinom na kojem sam) također nema ništa novo… Net.hr i tportal.hr mi dižu tlak žutilom.

I tako, ako čovjek izignorira mail, blogove i forum, nema se gdje okrenuti. Skida mi se glazba, a ne znam što bih skidao. Čak nikoga ni na chatu nema… Baš stupid, don't you think.

Kao što ste mogli primijetiti i kao što sam vam, uostalom, i napisao, pošeremetio sam si dizajn (jbga, to se hoće dogoditi kada u dva ujutro drkaš, s oproštenjem, po html kodu, a ne spremiš izvorni prije toga na neko foolproof mjesto) tako da trenutno možete i morate pasti oči na jednom od ovih gotovih. Kada će me uhvatiti da ga sredim, ne znam. Uostalom, čak mi se i sviđa. Da, znam, hereza, no jbga.

Vidite li vi što tata Sanader izvodi? Pa dajte mi recite, ima li iti jedne države na svijetu u kojoj je moguće da je narod tako jbno PASIVAN osim lijepe nam „lijepe naše“??? Ovo je strahota. Ta gamad iz vladajuće kaste se otela kontroli, a narod ništa ne poduzima da ovo spriječi. Nekidan je netko od kandidata, prije prvog kruga izbora, rekao kako je demokracija najveća pozitivna stvar koju je iznjedrilo čovječanstvo. Ma poserem se ja na demokraciju! Demokracija NE VALJA!!! Barem ne u nas, gdje je narod, koji bi trebao biti na vlasti i lijepo se osjećati pozvanim da glasuje za apsolutno svaku stvarcu koja se tiče države u globalu, toliko prokleto NEZAINTERESIRAN i LETARGIČAN prema političkoj situaciji da je to stravično. Nama treba oduzet državu u dati je nekome tko zna što radi.

Stojim iza svojih riječi: Hrvastka bi trebala ukinuti demokraciju i proglastiti apsolutizam. Jedan čovjek. Jedan odgovoran, pošten, suosjećajan i marljiv čovjek bi bio dovoljan da vodi ovu kiflu od zemlje. Neka si zadrži savjetodavna tijela, neka si zadrži pomoćnike ali neka taj jedan pametni, odgovorni, pošteni, suosjećajni i marljivi čovjek drži u svojim rukama zakonodavnu i izvršnu vlast. Sud neka ostavi sucima, ionako bi igrali po zakonima koje on donese. Eto to bih ja napravio.

No postoji jedan problem. Minijaturan. Ma, mikronski, jbte. GDJE NAĆI TAKVOG ČOVJEKA??? Među 'Rvat'ma ne postoji takav jadničak; ma da se na čičimak popneš, ne bi ga našao. A strano čeljade nam ne treba u državi, ionako su strani već sve pokupovali…

Ne, ja se iz dana u dan u svakom pogledu sve više i više iznenađujem kako smo mi Hrvati tako prokleto jadan, nezainteresiran, mrtav i truo narod. Narod koji samo kuka, a ništa ne poduzima. Narod koji se boji vlastite sjene. Narod kojemu je svejedno tko mu pravdu doma kroji, tko što radi i ko koga tafrnja u kasnim noćnim satima. Koliko harača, vradžbina, prozorina, cestarina, zrakarina, zemljarina, plinarina, automobilarina, hranarina i vodarina je potrebno da se ovaj leš od Hrvatske trgne i uzme stvar u svoje ruke? Pa mislite li vi da bi Vlada imala muda donijeti harač da je 2.000.000 ljudi odjednom odlučio prestati raditi i sjatiti se u Zagreb? Jebeš Markov trg i zabranu okupljanja, tolika masa bi ispunila čitav grad od temelja do krova! Mislite li vi da bi imali muda donijeti ikakav zakon koji se narodu ne sviđa kada bi znali da se za manje od 24 sata iz čitave Hrvatske može sliti 3/4 stanovništva i napraviti kaos??? Mislite li da bismo udovoljavali Slovencima da je 3.000.000 Hrvata gromoglasno, jednoglasno uzviknulo „NE“?

Ne… Hrvati su kukavice, slabići, nezainteresirana amorfna masa koja ZASLUŽUJE sve što se događa trenutno. Zaslužili smo harač, namete, nove poreze, glupe zakone, previsoke trošarine, ogromne cijene, gubitak radnih mjesta, propast gospodarstva i proizvodnje… Sve smo to zaslužili i dabogda sutra bankrotirali jer smo nesposobni i trebali bismo nestati s lica Zemlje, gušeći se do kraja u smradu vlastite nesposobnosti.

Dakle… I koja nam korist od možebitnih prijevremenih izbora (najavili su ovi „drugi“ da će tražiti prijevremene ako Sanader samo pripuže Vladi u bilo kojem svojem gnjusnom izdanju)? Opet će izaći samo 0,1% glasačkog tijela (i onog mrtvog, i polumrtvog i onog živog i nezainteresiranog) i koga će izabrati? Pa SDP, zna se! (no pun intended). Zašto? Zato jer naš narod ne može i ne zna razmišljati van dijagonale HDZ – SDP, da ga jebeš našiljenom motikom!

E, prvo su izabrali HDZ koji je vodio zemlju u vrijeme rata tj. nakon osamostaljenja i odgovaralo nam je bilo što, samo da se država podigne na noge i obrani. E, kada je narod uvidio da HDZ malo previše hapa sebi i sve, izabrali su SDP. Pa su neko vrijeme bili zadovoljni no jbga, i SDP se pokazao ne baš toliko bezgriješnim pa su OPET izabrali HDZ! Jebote, pa zar si već zaboravio, o hrvatski glupi narode, da si HDZ promijenio jer nisu valjali??? Da, i sada će na novim izborima OPET izabrati SDP, jer su OPET zaboravili da je i SDP bio loš i mijenjali su ga HDZ-om!!!

Oprostite, ali ako sam ja već jednom nešto prekrižio kao nevaljalo, onda to neću opet izabirati! To je isto kao da četiri godine žderem govno i onda odjednom otkrijem kako je ono bljak! I onda ga promijenim za pišinu. Pa pijem pišinu četiri godine, shvatim da je i ona bljak pa se odlučim ponovo za govno jer je u među vremenu možda postalo ukusnije!!! HELLO???!!! Ima li nečega među ušima, Hrvati, ili vlada sveopća vakuumska tišina?

I tako… Hoće li Hrvati ikada dati šansu nekoj „normalnoj“ stranci? Neće. Zašto neće? Zato jer ima previše zadojene gerijatrije koja ne zna razmišljati van okvira HDZ – SDP, a mladeži puca ona stvar za politiku, državu i budućnost dok ima dovoljno jbne alkoholčine da se u njem mogu ubijati... A ona gerijatrija se toliko panično boji promjene i NIKADA neće prepustiti svoj glas nekome malenome i novome. Ok, možda ta nova stranka isto tako ne bude dobra. Ali barem si probala, Hrvatsko, s nečim novim. To je rizik, prihvati ga. No risk, no profit. Možda jednom naletiš na med i mlijeko. Nećeš ako do kraja života budeš plivala u kanalizaciji, destilirajući pikolitre mlijeka i mikrograme meda iz tuđeg fecesa.

Uglavnom. Hrvati su jadna nacija koja ne zaslužuje imati svoju državu. Europska unija bi nas trebala raspustiti, prodati u bijelo roblje i podijeliti naš teritorij između Italije, Slovenije i Srbije. Ionako sve tri pucaju na naš teritorij od trenutka kada je neki tek oslobođeni kmet zabio kolce po obalama rijeka i rekao „tukaj je Horvaška!“

Oprostite, moram obustaviti pisanje, Pixie mi je praktički na glavu legao!


Post je objavljen 03.01.2010. u 22:01 sati.