Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tennant

Marketing

28. Danska

Prije odlaska u Dansku sam pročitao da pivo i sendvič koštaju oko 15 EUR i ispostavilo se da to otprilike odgovara istini.
U dućanu sam kupio pivo uvezenu iz Newcastle-a, crnu limenku. Išao sam do mjesta nastupa i gubio se u toj kilometarskoj površini. Organizacija tog Roksilde festivala je katastrofalna, a osobe zaposlene oko festivale često nisu znali odgovore na pitanja.
Problem je bio i što nisam imao danske krune, a na mjestu gdje se prodaju ulaznice tražili su 115 EUR (iako je na drugom mjestu zaposlenica festivala rekla da će koštati oko 100 EUR, jer je cijena bila 730 ili 740 kruna). Dao sam prodavaču 120 EUR i čekao ostatak od 5 EUR u krunama. Natrag sam dobio samo 10 danskih kruna i naravno da sam prigovorio i rekao da 10 kruna nikako ne odgovara vrijednosti od 5 EUR. Zatim sam dobio još 40 danskih kruna.
Mjesto nastupa, orange stage, djelovalo je tako veliko. Moglo se vidjeti i veliku tablu na kojoj je bilo prikazana prekrižena slika na kojoj fanovi bacaju fana, očito je na to utjecala tragedija koja se početkom stoljeća dogodilo upravo na tom mjestu za vrijeme koncerta grupe PEARL JAM kada je bilo i smrtno stradalih.
Fantastičan nastup PSB koji je održan poslije ponoći popratio sam zelenim svjetlećim predmetom u zraku kojeg sam našao na putu do nastupa. Novine nisam uhvatio, čak mislim da Neil nije ni uspio dobaciti novine do fanova zbog velike udaljenosti stage-a od fanova. U sjećanju mi je ostala i plava djevojka koja je na kraju vikala "PET SHOP BOYS" i gurala mene laktovima da i ja vičem isto. A Neil je obećao skorašnji povratak Danskoj.

Post je objavljen 11.12.2009. u 20:57 sati.