Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tennant

Marketing

41. Zimska turneja Pet Shop Boysa

Super je bilo kada sam saznao da ću imati prilike vidjeti ( nakon ljetne ) i zimsku turneju Pet Shop Boys-a.
BACK TO GERMANY, BACK TO DENMARK - zanimljivo je zvučala njihova ponovna turneja po Njemačkoj, a posebno zanimljivo mi je bilo da imaju nastup u Hamburgu nakon nastupa u Kopenhagenu, sjetio sam se svog odlaska u Kopenhagen nakon nastupa u Roksilde-u pa u Hamburg te se osjećao poput vizionara.
Još bolje je bilo kad sam čuo za nastup u Beču, a zatim i u Bratislavi te Pragu. Sjetio sam se kada su Neila nakon nastupa u Berlinu pitali hoće li doći u Beč i Prag.
Ali, najbolje je bilo kad sam saznao da su na twitteru Pet Shop Boys-i objavili da 29.11.2009. nastupaju u Zagrebu! Nastup u Hrvatskoj nakon 18 godina! Zvučalo je nevjerojatno i fantastično!
Kupio sam kartu, vip parter i razgovarao s prijateljicom koja je razlika između vip partera i običnog partera. Rekao sam joj da možda je to sve isto i da će se možda kao na košarkaške utakmice Cibone moći sa bilo kojom kartom na skuplja mjesta; zanimljivo je da sam joj to govorio dok se nastup još trebao održati u Areni, tek kasnije je nastup prebačen upravo u Ciboninu dvoranu.
PANDEMIC ili PANDEMONIUM? Nakon što su PSB ukrajinski nastupi otkazani zbog pandemijske gripe strahovao sam hoće li se to dogoditi i glede nekih ostalih nastupa PSB no srećom to se nije dogodilo.

Post je objavljen 11.12.2009. u 20:03 sati.