Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Uefa zabranila Dinamu i videozid u krugu stadiona...

Image and video hosting by TinyPic
Loša vijest za navijače je da se na Hitrec-Kacianu ili Sveticama ne smije postaviti videozid za gledanje utakmice s Temišvarom, a dobra da će biti spremni Badelj i Butina

Pitanje koje je intrigiralo mnoge navijače u iščekivanju 17. prosinca kao novog “Dana d” za prezimljavanje nogometaša Dinama u Europi dobilo je negativan odgovor iz Uefe.

Kazna utakmice bez gledatelja obuhvaća i zabranu organiziranog okupljanja navijača u krugu stadiona, čak i poticanja nečega takvoga s klupske strane. Dakle, ništa od videozida na Hitrec-Kacianu ili Sveticama, na Gradu i policiji je da, ako postoji interes, dopuste takvo što negdje drugdje - rekao je glasonoša kluba iz Maksimira Adolf Kožul.

Kako bilo, pristalice “plavih” o tome su morali misliti ranije, upravo igranje odlučujuće utakmice za prolaz dalje bez gledatelja, kako se na kraju Dinamu poklopilo, Uefina je odgojna mjera kojom većini navijača pokazuje što gubi zbog manjine sklone neredima.

Ima iz Maksimira i dobrih vijesti, trener Kruno Jurčić je uoči uzvrata četvrtfinala Kupa u srijedu u 13 sati (otvoreni samo Sjever i Zapad dolje) protiv drugoligaša Pomorca objavio da bi se momčad od četvrtka trebala kompletirati i u miru spremati za Temišvar.

- Badelj i Morales imaju samo hematome iznad koljena, Lovrena u srijedu još nećemo forsirati, kao ni Butinu, sve ćemo ih spremati za sljedeći četvrtak, dok će Sivonjić biti na klupi, možda i ući. Odmorit ćemo i Kovača, a dati prigodu Mandžukiću da se istrči, te još nekima koji su manje igrali, poput Chage i Glavine. I da, stoperi će biti Barbarić i Cufré - najavio je Jurčić.

Nitko iz Dinama neće uživo gledati nedjeljno prvenstveno gostovanje Temišvara u Brasovu zbog kompliciranog putovanja, ali u Maksimir će stići videozapis


Post je objavljen 08.12.2009. u 14:48 sati.