Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

******** BLIŽI SE BOŽIČNI KONCERT *********

Evo ušli smo u posljednji mjesec našeg rada u 2009 godini, a ujedno se navršila prva godišnjica rada nove Udruge Kiseljačkih mažoretkinja. Jako smo sretni što nam je ova godina bila jako uspješna, puna predivnih druženja, nastupa. Sljedeći post biti će posvećen svim dešavanjima u proteklih godinu dana. Točno 13.12.2008. godine se održala naša prva audicija, eto to će biti neka naša mala godišnjica.
No, pravu godišnjicu ćemo obilježiti na našem Božičnom koncertu kojeg planiramo realizirati pred sami kraj ovog mjeseca. Biti će to pravi mali spektakl jer pripremamo puno iznenađenja. Naši timovi užurbano rade na novim koreografijama sa temom Božića tj. sve se koreografije rade na Božične pjesmice. Na Božičnom koncertu očekujemo i naše goste, no o tome više kada nam potvrde svoje nastupe.
Ovaj posljednji mjesec za nas je prepun nastupa što nas jako veseli. Pa krenimo redom:

* 10.12.2009. godine- Nastup u Vogošći
* 12.12.2009. godine - nastup za košarkaše (još se treba datum utvrditi)
* 19 i 20.12. 2009 godine- nastup za Bubamaru
* 22.12.2009 godine- (nepotvrđeno još) Nastup na turniru u znak sjećanja na tragično preminulog Denisa Mrnjavca (vjerovatno ne plesnog karaktera)
* BOŽIČNI KONCERT - sljedeći tjedan znati ćemo točan datum

Na ove nastupe idu seniorke (možda i juniorke će nastupati za Bubamaru).
***********************
VRLO VAŽNA OBAVIJEST:
U utorak 08.12. u 17 h u Pacifiku ćemo održati slikanje timova i to slikanje službenih fotografija Kiseljačkih mažoretkinja. OBAVEZAN JE DOLAZAK SVIH ČLANICA!!!! NEMA IZOSTANKA.. želim da mi se nacrtaju sve 54 članice :)))
Sa sobom ponjeti:
- odore
- kosu svezati onako kako smo se dogovorili na treningu
- štramplice
- seniorke se našminkati same
- bivše kadetkinje neka ponesu tene svoje koje su nosile kao kadetkinje

Doći ranije kako bi se svi zajedno spremili za slikanje!!!
**********************
Naša Ana nije uspjela položiti za Europskog suca, ali nema veze položit će drugi put :)))
Čestitke Daliju, Vjeki i Mariji na novoj tituli :)
**********************
Ugovore ćete dobiti u utorak i slikanje za članske iskaznice biti će obavljeno u utorak, tako da strpite se do utorka :)))
ČLANARINE: tko nije platio članarinu za 11 mjesec neka donese na trening. Vaša trenerica je dužna izdati vam potvrdu za uplaćenu članarinu da se ne biste pogubili za koji mjesec plaćate. Nova pravila oko članarina ste čuli na treningu,a biti će vam i u ugovoru. Molimo vas da ih ispoštujete.

Post je objavljen 04.12.2009. u 14:52 sati.