Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beautyaddict

Marketing

Recenzija: Catrice Rouge Satin Midnight Red ruž za usne



Nedavno sam bila u Kozmu nakon dugo vremena i odmah 'upecala' par catrice proizvoda, a ovaj ruž je jedan od njih. Službenu stranicu ovog branda možete vidjeti ovdje, jako su ažurni tako da uvijek možete biti u toku sa nadolazećim kolekcijama ili nekim novim proizvodima.

O ovom ružu tj. Midnight red (#220) nijansi mogu napisati sve najbolje! Zaista ne znam kakve su ostale nijanse (ima ih ukupno 11), ali ova me oduševila! Jučer sam imala priliku isprobati ga na neko duže vrijeme i pokazao se jako dobrim.

Tekstura ruža je dosta kremasta i nanosi se bez problema, ali iako je kremasta ne razmazuje se kao što se neki ruževi znaju razmazivati. Boja je izrazito postojana, bez popravaka je trajala bez problema 3 sata i boja se ne preslikava previše ukoliko nešto pijete iz čaše. I ono što je vjerojatno mnogima bitno - ruž nimalo ne isušuje usne. Nažalost, nisam se sjetila pogledati u knjižici proizvoda gdje su svi detalji o proizvodima koliko grama ima ovaj ruž, ali budem to naknadno napisala.

Što se tiče cijene, to mi je i smiješno spominjati jer je ruž zaista prejeftin. Cijena u Kozmu mu je 22,90 kuna i ovaj ruž, a i ostali catrice proizvodi su samo primjer kako se u biti za jako malu cijenu mogu naći stvarno kvalitetni proizvodi. Tako da, preporučam da isprobate njihove proizvode!

Ukupna ocjena: 5/5


uslikano na suncu


uslikano u zatvorenom prostoru


Vesna


Post je objavljen 03.12.2009. u 11:00 sati.