Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mouna

Marketing

Kako protiv svinjske gripe.

Neznam možda sam ja dobio neku blažu varijantu.
Evo drži me od subote popodne, imao sam temperaturu do 38 stupnjeva.
Na svu sreću grlo i pluća mi nije zahvatilo, tako da sam vrlo malo kašljao.

Recept:

-tablete za skidanje fibe (ja koristio Panadol extra onaj crveni vrag)
- dvije od 500 mg C vitamina , nikakve šumeće gadosti, multivitamini, pizde strinine, već samo C vitamin u tableti, višak će bit izbačen.
-4 do 6 litara tekućine dnevno, ne lažem ozbiljno i to tople, ja sam pio domaće čajeve, kadulja {od deklinih domaća} i mješavine {mama travarka}, imam tu sreću pa ih uzgajamo doma, ali mogu se i kupit u biljnim ljekarnama, topli čajevi griju i utrobu i jednjak a i potiču znojenje koje skida fibru, tako da zadnja dva dana, danas je utorak, uopće ne pijem Panadol.
Sad me malo glava rastura pa se borim s njom zamotanim ručnikom.

A sad stvarni razlog uspjeha::

Kad god osjetite da vam se temperatura diže, kleknite, moguće i na žito i suprotno sebi postavite sliku druga Mesića. Klanjat između 45 minuta i tri sata bez prestanka. Poboljšanje ćete osjetiti odmah.

U slučaju grlobolje u usta staviti otopinu tople vode, komadića SDP-ove članske iskaznice i soli i grgljajući sa zabačenom glavom ponavljajte mantru:
Nije harač već krizni porez...
Nije harač već krizni porez...
...
U teoriji to će zvučat ovako:
Nhkie ghajac verkhg krhzni pohgkez!

A na koncu nemate se čega bojati jer već na ljeto 2012. godine dolazi nam cjepivo za svinjsku gripu i bit će skupo! Obećao ministar!


U ovako stresnim situacijama bitno je zadržat optimizam i nadu u pobjedu ove zlosretne bolesti, zato sam sebi za podizanje morala nabavio jedan divan primjerak svinje od 230 kg, i ima da mu se... sve u svemu bit će prezvurša!

Dakle noževe na stranu radit će utoke!
Živila revolucija u naplati parkinga!



Post je objavljen 18.11.2009. u 00:30 sati.