Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kokinsokak

Marketing

Back to attack..

Nije me nešto bilo u zadnje vrijeme. Držala me modna kriza i ustvari još me pomalo drži. Danas me osraspoložio pogled na novi spot moje miljenice Lady GaGa. Čula sam da je švorc jer sve pare troši na cipele :) Na njenom mjestu bi vjerojatno i ja tako, fantastična mi je.

Nego, moja razbibriga fešn policjotke. Uočih da se pojaviše ugg čizme u verziji kućnih papuča i obrnuto. A onda isto tako uočih da naše svemoćne posvuduše i wannabe sponzoruše hodaju u istima po ulici kao u pravim čizmama. Ljudskoj gluposti nema kraja. Žene, šlape su za po doma i prestanite se sramotit!

Ima i onih koje zaboravljaju hlače u zadnje vrijeme. Ono hodam ulicom mirno gledajuć svojim poslom kad me pogodi prizor čeljadeta u košulji?majici?haljini? upitne dužine i prozirnim čarapama maltene pa polugola jer gore ima samo kratko jaknicu. I onda se počnem osjećati kao debil ( tako je bilo puku u pripovjetci Car je gol ) jer nisam sigurna dal ona nosi nešto što ja ne vidim ili stvarno ne nosi ništa. Uglavnom, bojim se da je trend bezhlačnog hodanja po cesti preplavio našu metropolu i da je to samo početak epidemije.

Jedna od bezhlačnih žrtvi..


A ja sam se odlučila počastiti jednim cipicama iz Jimmy Choo for H&M kolekcije. Bilo mi je teško odlučiti jer kao i u Pokemonima ( moraš skupit sve :P ) bi najradije kupila sve.
Na kraju se odlučih za ove crne ljepotice:




Moram priznati da su mi i ove zebrice u pozadini bile u užem izboru al prevladao je zdrav razum i činjenica da mi crne cipice budu išle na sve kombinacije.

Dakle ubuduće se čuvajte koke u chooicama fino



Post je objavljen 11.11.2009. u 21:34 sati.