Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greenhorns

Marketing

10.10.2009. DAN D, mjesto događaja NK BLATO-ZAGREB

Četvrti i posljednji turnir u sklopu FF lige, hoćemo li postati prvaci ili ne pitanje je bilo. Iskreno mislim da nitko od nas nije sumljao, plan igre smo pripremili samo smo ga trebali sprovesti, šampanjci su se pripremili, meso za roštilj pripremljeno, samo se čekao poziv kući da kažemo da se zapali vatra.
Došavši na mjesto događaja odma nas se dojmilo to da jedno NK BLATO koje je u bog te pitaj kojoj ligi, ima 5 nogometnih terena i to dosta lijepih, za razliku od Bjelovara koje ima samo jedno i pol. Prvu utakmicu igrali smo protiv domaćina THUNDERA, i opet su nas iznenadili sa nekim novim igraćima, tj. dečkima koji igraju TACKLE za prvu ekipu, o njihovim fizičkim predispozicijama ne moram ni govoriti, uglavnom mi smo bili mrvice pored njih. Utakmica je bila jako napeta i teška, obrane su igrale jako dobro, i jedva smo došli do pobjede u zadnjem pokušaju utakmice, kod THUNDEROVOG pretvaranja za 2 boda , bjelovarski Polamalu je napravio interception i vratio ga za saftey te je utakmica zavšila rezultatom 15-12. Nakon te utakmice kao da nam je pao kamen sa srca, onaj početni grč prije turnira je nestao i uslijedila je utakmica protiv SEA WOLVESA koja je lakoćom završila našom pobjedom od 49-14.
To je bilo to, 2 utakmice smo riješili i čekali zadnju odlučujuću protiv CAPITALSA. Taman prije početka utakmice kišica se lagano počela spuštati , kao da je nebo znalo da se igra finale pa da ga učini još zanimljivijim. Krenula je tekma i u prvom njihovom driveu smo ih zaustavili da bi u našem prvom passu odmah postigli TD, lijep početak nema šta, obrana je opet igrala super cijelo prvenstvo i možemo se pohvaliti sa čak 8 interceptiona i 3 safteya na ovom turniru (21 sveukupno po mojoj statistici koja je točna), od kojega su 2 bila baš protiv CAPITALSA koje je napravio naš visoki PAJKAN, i već na poluvremenu smo vodili 18-0, da bi u prvom napadu, drugog poluvremena odmah postigli TD i praktički riješili utakmicu jer je bilo 25-0. Nakon toga smo trošili vrijeme i utakmica je završila rezultatom 25-14, i fešta je počela, BJELOVAR GREENHORNSI prvaci države u FLAG(flat,fag,blag neki od naziva) FOOTBALLU. Svi smo bili presretni i stvarno smo timski odigrali ovaj zadnji turnir svatko je pridonio ,nitko nije kiksao, i doslovno smo se potrgali za prvo mjesto, jer nas se nekolicina ozlijedila na turniru. Evo nadam se da kako smo završili ovu godinu , da ćemo tako i započeti sljedeću jer će biti puno teža pošto se očekuje proširenje lige.

Također da naglasim da smo na sva 4 turnira imali najbolji napad i najbolju obranu te smo postigli 48 TD-a, 21 interception, 7 safteya( 4 sackom, 3 interceptionom) i 9 ili 10 sackova nisam 100% siguran za to, jer sudci nisu neke dosudili ili zapisali u bilten i naravno MVP-a prvenstva DINU DOZANA. HVALA SVIM ČLANOVIMA GREENHORNSA TRENUTNIM I BIVŠIM KOJI SU NAM POMOGLI U OSTVARENJU OVOGA CILJA.



.....................Team A.....vs.......Team B......................Score
..............Zagreb Thunder-Bjelovar Greenhorns..........12-15
..............Zagreb Capitals-Split Seawolves..................19-13
..............Zagreb Thunder-Zagreb Capitals..................14-20
.......Bjelovar Greenhorns-Split Seawolves..................43-12
..............Zagreb Thunder-Split Seawolves...................41-20
..............Zagreb Capitals- Bjelovar Greenhorns..........14-25

Rank...........Team.......................GP.........W.......L.......T................Score...........Points
1.-.......Bjelovar Greenhorns.....12........10.......2.......0............... 316-148 .........30
2.-.......Zagreb Capitals...............12..........9.......3.......0................240-190 ...........27
3.-.......Zagreb Thunder ..............12..........2.......9.......1................193-299 ............7
4.-.......Split Seawolves...............12..........2.......9.......1................230-332 ............7


MVP TABLICA
1. Dino Dozan ---- Bjelovar Greenhorns -- 206
2. Goran Košćec ---- Zagreb Capitals -- 170
3. Chris Waldrop ---- Split Seawolves -- 155
4. Marko Klarić ----Zagreb Thunder -- 137
5. Ivan Čale ---- Bjelovar Greenhorns -- 91
6. Ivan Mikulandra ----- Bjelovar Greenhorns -- 68
7. Filip Pipić ---- Zagreb Capitals -- 66


Post je objavljen 24.10.2009. u 00:20 sati.