Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/annebonny

Marketing

Tajna moja ti si

Dragi moji, vrijeme da vas i ja počastim novim postom. Vjerovatno mnogi od vas ne znaju, pa eto da vas prosvijetlim, ove godine sam maturirala (bilo je tu problema sa profesorom, no o tome se pisalo u prijašnjim postevima) i upala sam na Pomorski fax. Naravno, nebi Bamboo bila Bamboo, bilo je i tu problema. Moj smjer, logistika i menađment, je već bio popunjen na prvom roku, tako da sam se, jer nisam htjela pauzirat pa iduće god polagati državnu fakin maturu, odlučila upisati na bilo koji drugi smjer na Pomorskom. I tako je vaša Bamboo završila na brodostrojarstvu, hehe, da dobro ste čuli, brodostrojarstvo. Planiram se iduće godine prebaciti na svoj smjer, a do tada sam brodostrojar, što i nije ispalo tako loše.
Kao što možete i pretpostaviti to je isključivo muški smjer, okružena sam sa nekih 30-40 dečkiju. Cura bi trebalo biti 7-8 no neke su se upisale samo radi statusa studenta tako da nas redovitih cura ima 4. Zamislite vi taj omjer. Zanimljivo, ne?
naughty
Image Hosted by ImageShack.us

U jutro uoči prvog dana faxa mi je bilo slabo, trema me lomila samo takva, sve mi je bilo novo, nova zgrada, novi ljudi, nisam bila sigurna kako ću se uklopiti. Na sreću odmah sam se sprijateljila, i to na stepenicama, sa jednim dečkom sa mojeg smjera. Sjeli smo zajedno i skužili da se znamo od prije samo što se nikad nismo upoznali (duga priča, pojavit će se u jednim od sljedećih posteva), ugl dečko je predobar, nadam se da će naše prijateljstvo potrajati. Na kraju prvog dana, skompala sam se i sa jednom curom pa smo otišle kod nje na kavicu, živi sa cimerima, i raspričale se kao da se znamo godinama. Drugi dan se već formilara naša ekipa, upoznala sam još jednog dečka i jednu curu i stvorila se ekipa. Naša ekipa se sastoji od pet članova, imat će blog nadimke za ubuduće. Jack (dečko kojeg sam prvog upoznala), Zvrki (cura koju sam prvu upoznala), Dexter (drugi dečko, full pametan), Mini (druga cura, meni najcura iz ekipe) i ja, Bamboo. Ma blesavi su njihovi nadimci, sad sam ih smislila, hehe, ali ću ih ubuduće tako zvati pa da znate.
Image Hosted by ImageShack.us

Što se ostalih dečki tiče, polako se svi opuštaju i svaki dan se upoznajemo sa nekim novim, ima ih svakakvih. Umišljenih, zabavnih, čudnih, simpatičnih, zgodnih, slatkih, ma svakakvih, heh. Sreća na mojoj ekipi pa će mi biti lakše kad teški kolokviji počnu. Za sada mi se studentski život sviđa, malo predavanja, malo kafenisanja (tako mi zovemo odlazak na kavicu), uvijek ima zezancije. Nadam se da će naša ekipa opstati, bilo bi mi jako drago. Uljepšavaju mi svaki dan na faxu, ljudi moramo opstati.
Oky da vam ne duljim više, ovo je bilo ukratko o faxu, čisto da vidite gdje vaša Bamboo gubi vrijeme.
Love ya all
kiss

Post je objavljen 18.10.2009. u 12:08 sati.