Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

Srnin dojam o Temišvaru, njegova momčad pobjedom otvorila Donbass Arenu

Image and video hosting by TinyPic

U četvrtak naš jedini predstavnik u europi, Dinamo,gostuje kod Temišvara. Momčadi koja je najpoznatija po tome što je ove Shakhtaru zalupila vrata Lige prvaka. Donjeckovih 2:2 najavilo je svemogući raslplet... na kraju je tako i bilo s obzirom na 0:0 u drugom susretu. Neočekivano! Srni su Rumunji itekako ostali u sijećanju. Kako po tom podvigu, tako i po osobinama momčadi: "Temišvar je jako disciplinirana momčad, a pogotovo je to pokazala u uzvratnoj utakmici. Čvrsti su i taktički jaki. Ne znam kako će dočekati Dinamo, ali vjerojatno ne isto kao što su dočekali Shakhtar. Opasne su im kontre."

Poseban su dojam na njega ostavili navijači; ''Trebali ste vidjeti atmosferu koja je bila, slavili su kao da je nacionalni praznik, pjevali pod prozorom našeg hotela, bila je ludnica, ali je sve bilo vrlo korektno.''

Image and video hosting by TinyPic

Shakhtar je u nedjelju pred oko 40 000 ljudi odigrao prvu službenu utakmicu u Donbass Areni i okrunio je visokom pobjedom od 4:0. Darijo se isticao s šansama koje su proizašle iz slobodnih udaraca i njemu tipičnih prodora.


Post je objavljen 29.09.2009. u 22:52 sati.