Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stormangel

Marketing

PRINCIPI

Sa 20 godina smatrala sam da ce neke stvari ipak biti drukcije...i kao sto to inace biva..bila sam u krivu.
nakon 60 puta odgledanog filma HIGH FIDELITY shvatila sam da sam po mnogocemu slicna glavnom liku u filmu.pogadjate? I ja u vezi nikad nisam sretna i uvijek iznova skacem s "kamena" na "kamen" i tako stalno dok mi ne ponestane "kamenja"...razlozi zbog kojih nisam sretna su khm nepomirljive razlike kako se to danas kaze strucno.ovo sam ja: slusam grunge...rock...punk i metal katkad..volim Brucea Springsteena i Eddieja Veddera..volim ploce i zvuk laganog sustanja igle na gramofonu..moj zivot je glazba i umjetnost...crtanje...i ja..

Ne mogu biti s covjekom ciji se zivotni principi kose s mojim poimanjem svijeta ili cak sa samim poimanjem mene kao pojedinke u drustvu.
Ne mogu biti s covjekom koji ne voli moju crvenu kariranu kosulju i moje converse all starke :D ma koliko to djetinjasto zvucalo ne zelim slusati stvari koje zvuce kao savjeti modnog macka iliti PEDERA koji je od sebe stvorio ikonu...jer iskreno to nisam ja. I tad...odjednom me puklo...nesto tako ocito...a ja to nisam vidjela...
covjek se treba druziti i biti sa sebi slicnima...inace usahne...izgubi svoje JA i izblijedi a ja necu dopustiti da se nadjem u moru lica koje je zatekla takva sudbina.

Post je objavljen 27.09.2009. u 18:55 sati.