Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvddonjagracenica

Marketing

8 pehara iz Đakova za Gračenicu!


Image Hosted by ImageShack.us


Kao i na dosadašnje kupove zaputili smo se sa svoje tri ekipe na završni kup Hvz-a u Đakovo.

Image Hosted by ImageShack.us


Muška B ekipa napravila je vježbu 38,20 , zatim su nastupile cure koje su napravile odlično vrijeme 38,5 ali su se potkrale dvije greške, ali vrijeme odlično.

Image Hosted by ImageShack.us


....onda kao šečer na kraju nastupili su naši "kauboji", ah šta reči vrijeme 33,10 i štafeta 51,07 dovoljno da zauzmu prvo mjesto u natjecateljskom dijelu, ali nalažost premalo za osvajanje 1. mjesta u ukupnom poredku kupa Hvz-a.
Uslijedio je super kup u kojem su naši kauboji još jednom pokazali da su ne zaobilazna konkurencija u klubu odobranih, naravno osvojili su 1. mjesto. Dečkima je pobjeda u ukupnom poredku pobjegla za 1 bod kojeg su odnijeli dečki iz Deanovca.

Image Hosted by ImageShack.us


I tako je naš mali, ali veliki DVD završio kup sa tri 2. mjesta i ponio kući ni manje ni više nego 8 pehara Došli smo kući naravno sretni i zadovoljni našim rezultatima a to je i trebalo i proslaviti jer malo koji dvd se može pohvaliti ovakvim rezultatima. Jedan dvd, ali 3 vrhunske ekipe koje se uvijek nalaze pri vrhu, što je samo rezultat truda i zajedništva naše male sredine. I tako smo u nedjelju pripremili malu fešticu za dobre rezultate i kraj kupa i naravno bilo je veselo kao i uvijek. Proletio je i ovogodišnji kup i s nestrpljenjem čekamo sljedeću godinu i sljedeći kup kada čemo, nadamo se, biti još bolji ijoš brži!!! Pozdrav i čestitke svim pobjednicima 4.kupa HVZ-a DVD-ima Deanovcu, Jalševcu, Biškupcu i JVP-u Čakovec


Slike s fešte....

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 14.09.2009. u 17:58 sati.