Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

Image and video hosting by TinyPic

Na put prema Engleskoj, Darijo je krenuo u ne uobičajenom raspoloženju. Zarazni osmjeh i šaljivo dobacivanje suigračima zamijenila je ozbiljnost i opterećenje izazvano brojnim pehovima s ozljedama (otkazao je i Jurić zbog koljena.): '' – Ne znam što nam se još mora dogoditi. Kao da onaj odozgo testira koliko još možemo trpjeti.'' svijestan da je momčad najjača kad je potpuna i da fale 3 bitna igrača. Bez obzira na to i činjenicu kako su Englezi favoriti jer rasterećeno igraju doma bez pritiska, najavio je maksimalnu borbu za prijeko potrebnu pobjedu.

Image and video hosting by TinyPic

Srna je siguran kako će svaki igrač dati sve od sebe i visoko uzdignute glave napustiti teren nakon utakmice bez obzira na rezultat. Spomenuo je, baš kao i ja u prethodnom postu, fair play- u kontekstu s Bjelorusima u koje se svi uzdamo da će pobijediti Ukrajinu uz ponovljenu sjajnu igru iz Zagreba.

Na kraju se osvrnuo i ružne engleske priče u kojima je on glavni junak; ''ja sam kulturan dečko! mama i tata nisu me odgojili da se tako ponašam. nikakve loše izjave nisam davao; sve su korektne i imaju smisla. njihovo je pravo da pišu šta hoće.. s moje je strane sve čisto.'' pametnom dosta....

Post je objavljen 08.09.2009. u 20:09 sati.