Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

tko je tu lud; tko koga masakrira po engleskim travnjacima?!

Image and video hosting by TinyPic

Za lude engleze, Srna kao bahati ''mesar''

U srijedu našu nogometnu reprezentaciju očekuje veliko spektakularno iskušenje na Wembley-u. Atmosfera se već počela zahuktavati, baš kao i medijske provokacije koje nemaju granica. Nisam željela obratiti pažnju na nedavno blaćenje Srne zbog tetovaža koje su u najmanju ruku orginalne, jako cool i što je najvažnije njegova privatna stvar.

Sada se otišlo korak dalje, al se opet Darijo našao na tapeti s izjavom: "neću zazirati od namjernog kartona, bude li situacija isto zahtijevala i da spriječi englesku pobjedu." Odmah su ga prozvali-mesarem uz mudrovanje ima li za njega kao potencijalnog igrača (????!!!!!) mjesta u njihovoj ligi.

Tko o kome, englezi o mesarenju. Liga im je ukleta za naše nogometaše koji sve češće stradavaju od grubih startova uz duže izbivanje i to tik pred velika natjecanja i odlučujuće utakmice! Slučajnost?! Na kraju krajeva, Darijo je poznat kao igrač koji je na meti faulova tijekom cijele utakmice, i dok čovjek pomisli kako je riječ o nekoj težoj ozljedi, on lagano ustane, obriše prašinu sa sebe i nastavi dalje...kao da se ništa nije dogodilo.... Nikada nije napravio grubi start ili teže povrijedio nekog igrača... fair play...


Post je objavljen 07.09.2009. u 10:03 sati.