Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

tako blizu, a tako daleko

Image and video hosting by TinyPic

Rudarska kapitulacija u debeloj nadoknadi

Shakhtar se taktički sjajno nosio s Barceloninom kvalitetom. Katalonci su dominirali cijelom utakmicom, u svim segmentima igre, no Ukrajinci jsu svoju priliku tražili iz polukontri koje u većini slučajeva nisu prelazile obranu.Kako bilo da bilo, ni Barca se nije proslavila s efikasnošću. Da, letjele su glave Shakhtarovih igrača u obrani ali je disciplina bila na razini. I nabrijanost.

Messi je bio iznad svih, bajkoviti potezi i sjajni slalomi. Jedan takav završio je na Srninim leđima. Postavio se Darijo i više nego odlično, njegova su leđa podnijela svakakve udarce tijekom utakmice pa ni ovaj omaleni čovječuljak nije bio predstavljao neki veći problem. Argentincu je to teško palo, došlo je do naguravanja glavama i ''mala budala'' je pokupila žuti karton. Trebao ga je Srna jače spustiti na zemlju, i umanjiti mu tu bahatost.

Kad sam već bila sigurna da će se gledati penali, Messi je doživio još jedan trenutak inspiracije i sjajno proigrao suigrača Pedra koji pogađa donji densi kut. Barcelona vodi..igrači slave... naš je Srna počeo gubiti strpljenje, uz par ''sočnih'' psovki i napucavanje lopte dočekap je kraj utakmice. Šteta, falilo je tako malo do jedanaestaraca... Igrači Shakhtara nemaju zašto pognuti glavu, al svaka obrana jednom- bar jednom mora kapitulirati. nažalost, ovo se dogodilo u najgorem mogućem trenutku...


Post je objavljen 29.08.2009. u 14:25 sati.