Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tides

Marketing

I would never give in..

What would there be
As the river of sadness
Turns into sea


Danas je upravo onakvo vrijeme kakvo ja volim. Naravno da izuzmemo sparinu koja se još uvijk osjeća u zraku.
Nema sunca, nebo je tmurno, no kiša još nije pala. Kiša danima ne pada. Moji ukućani su zabrinuti da ne ostanemo bez vode, jer nam je voda dosta opala u bunaru. Strašno.
Moram priznati da mi ljeto već ide na živce. Ne samo vrući dani, nego općenito mi ide na živce sve vezano za njega. Nisam bila na moru, u bazenu se nisam niti jednom okupala. Ne znam što mi se događa, ali više uopće nisam željna bazena. Mora jesam..:) posebno šetnje..i veličanstvenog zalazka sunca. No, ove godine to nije bilo moguće osjetiti niti vidjeti. Kad se samo sjetim kako sam bila ljuta kad je netko bio tamniji od mene. Jedino što sam po ljeti voljela je bilo to da potamnim..:) Ah, sada mi to uopće više nije važno. Čak mi je ružno kada je netko pretaman. Netko tko ima baš onu crnu, najcrniju boju. Tata mi kaže da sam bijela ko sir, no mene to ne zamara. Ionako sada dolazi jesen. Obožavam njenu tajnovitost. Obožavam razmišljati gledajući kroz prozor kada pada kiša pa se kišne kapljice slijevaju niz staklo. Upravo tako volim i zimu. :) Mijenjam se dragi moji. Osjećam to..:)

Mislim da ću se dobro odruštvenijalizirati kada odem tamo u školu. Već svi znate gdje..:) Btw, riječ "odruštvenijalizirati" je porijeklo mojeg najboljeg bratića M. :) Što bih bez njega.

Could there be
Another thousand stories
Like you and me

Wanted a heart,
Wanted a soul,
More than anything else in this world

But we are doomed
Our flesh in wounds
I would never give in


"Ines, vidjet ćeš kad postaneš starija, kad počneš upoznavati ljude, kad kreneš u srednju. Bit će ti odlično. Ulaziš u najbolje godine draga moja. :)"
Riječi moje drage kume. Nadam se..Iskreno se nadam da će postati tako. :) Jer, već stvarno rekoh nekim ljudima da sam poprilično željna novog društva. Ne u tom slučaju da zaboravim i zapostavim staro društvo. O ne, to nikako. Oni se nikad ne zaboravljaju..:) T, T, D & ja. Fantastična četvorka. :) Ne znam, u zadnje vrijeme sam se toliko združila s nekim osobama i osjećam se jako lijepo. Zadnjih par dana provela sam upravo s tim curama i znam da će nam te večeri uvijek ostati zabilježene u sjećanju. O znam. Prvenstveno zbog naše šetnje do motela. Gdje smo glumile da smo turisti..:D Gdje sam ja rekla da se ondje osjećam kao da sam na drugom mjestu u državi. Bude par poznatih ljudi, ali ipak ne dovoljno da ne bi mogla osjetiti taj neki Turist feeling xD Znam da sam čudna..:) Par kilometara od kuće, a osjećaš se kao da si na potpuno trećem mjestu gdje ima svakakvih ljudi. Heh..Sad znam kamo ću se uputit kad mi dosadi..Znam i s kojim ljudima..:)

Ovih dana mi nije baš bajno. Uhvatila sam užasnu prehladu. Boli me glava i curi nos. Uši me bole, a i grlo. Baš sam ono..jadna.. Zadnjih par dana kada bih trebala uživati ja se razbolim. Mislim, to samo defektni mogu. xD Sinoć sam trebala ići na rock koncert i upoznati neke ljude s kojima se čujem samo preko face-a i msn-a. Ali naravno, nisam išla. Prvenstveno zbog stanja, a i tata mi nije dopustio. Stvarno ne kužim. Zna da volim takvu glazbu i zna da nigdje ne izlazim i dobra sam mu i jednostavno me nije htio pustiti. Lijepo sam ronila u suzama sinoć. Ponekad se previše brinu.

Upravo sam došla od bratića. Slušali smo glazbu, gledali neke trailere filmova i gledali neke scary children crtiće. Zanimljivo:) S njim se super slažem. Živimo 10 koraka jedno od drugog, a skoro svaku večer se dopisujemo preko msn-a :D Freaky. Još jedan razlog zašto će mi biti teško otić. No moram. That's my choice..rolleyes

Just like the moon does
We rise'n'shine'n'fall
Over you
That I rise'n'shine'n'crawl
Victims aren't we all

What would there be
Beyond the eyes of Brandon Lee
Could there be
A revenging angel left to bleed
Wanted the truth,
Wanted the faith,
More than anything else in this world
But we are doomed
Body and soul marooned
I would never give in


Vratila mi se mojaExodus* :) Moja Talijanka. Eto, kad zapnem u talijanskom znam kome ću se obratiti.:) Iskreno hvala na razglednici. Nemaš pojma koliko me razveselila. :) Divna je, uistinu.

Just like the moon does
We rise'n'shine'n'fall
Over you that I rise'n'shine'n'crawl
Victims aren't we all

Just like the moon does
We rise'n'shine'n'fall
Over you that I rise'n'shine'n'crawl
Victims aren't we all
Aren't we all
Aren't we all


Svaka staza vodi nekamo.
Svaki dan donosi nešto novo.
Svaka nota proizvodi divan zvuk.
Svaki glazbenik ima potporu svojih fanova.
Svaka slika ima tisuću značenja.
Svaka izrekla ima dušu.
I svaki pravi prijatelj zrači iskrenošću.

Image Hosted by ImageShack.us



Volim vas
Betty Blue



Post je objavljen 23.08.2009. u 14:51 sati.