Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/parfumee

Marketing

Sad zaželi nešto i vjeruj svim srcem da će ti se to ostvariti!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Svaki dan nešto novo otkrivam i sama sebe iznenađujem. Osim što svaki dan učim iz velikih literatura , sama sebe iznenađujem što upravo naučim neš novo iz sasvim nekih drugih izvora a da nisu pravni:). Glazba. To je to što me pokreće i čini istodobno i tužnom i sretnom. Tužnom jer ljubavne pjesme su takve, a opet sretnom jer sam to spoznala i znam na šta se fokusirati, pa možda čak i riješiti problem, ak se to može nazvat problem??? Ah, kakvi dani....sama sam....ja, televizija,net i knjige. Samo razmišljam i onda pročitam horoskop da se ne smijem vraćat non- stop na prošlost. Pa i ne vraćam se....ona me sama progoni.Ma to više nije ni gonjenje to su samo prazne i sive misli. Baš sam se jučer pokušavala vratiti na jedan zbilja zanimljiv događaj i pokušala poredati kockice al nisam uspjela. Hm?? Šta nije više zanimljiv?? Pa i nije baš. Onda nije ni bitno slagati kockice prošlosti. Ne znam kak vama, al fakat se smijem nekim mojim prošlim postupcima i nastojanjima da budem na sve spremna,hahaha....i onda ovi današnji postupci će možda u budućnosti opet zvučati smješno. Ali, upravo to pokušavam reći, da su ovi postupci ili oni u prošlosti bili bitni da dođemo do sadašnjosti tj. do budućnosti itd itd itd....A kraj?Gdje je tu kraj? Nema ga....pa tak u tom "I TAK DALJE", prođe život. Wathever, sad sam tu. Da li je moguće da napravim neš unatoč tome što znam da će biti glupo i smiješno. Ooooo ,DA...nije samo smiješna prošlost i u to sam se uvjerila. Ljudima je bitno da to učine jer jednostavno nismo savršeni.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Sad opet ovo gore čitajući skužila sam da sam napravila veeeeliku digresiju. Pa glazba!! Ma nema se šta tu dodati. Jednostavno te pokreću riječi i osjećaš se da nisi sam. Ovih dana kak sam sama bez igdje ikoga, al fakat mislim doslovno. Svi su još na ljetovanju, a ja sam se vratila da riješim teret na leđima, ak je to ikako moguće. Uspijeva mi i ne uspijeva. Još uvijek gledam tree hill i moja mi frendica govori kak nisam normalna al baš mi je dobra serija, a pogotovo glazba u pozadini:) ugl. sjetila sam se serije jer u nekoj od epizoda početak govori o željama i mogućnostima: "sad zaželi nešto i jako vjeruj u to da će ti se ostvariti". E upravo su to riječi koje ljudi ne govore, osobito studenti. Učiš, učiš i sam učiš i sam sebi kažeš ma ne mogu ja to....nemam blage veze. Znam, znam sad će te reći "curo ohladi, to je serija, a ovo je stvarnost"....ali ipak vas pitam koliko se to zbilja puta napravili??? Koliko ste puto 100% vjerovali u sebe??? Ja se slažem, da ipak treba u sve sumnjati da bi spoznao da ipak to postoji. Descartes je rekao " Sumnjam, dakle jesam". Međutim, ostavimo filozofiju....to su bila pitanja postojanja.Mi postojim i fakulteti postoji i rečenice u knjigama postoje i nažalost su tu i profesori. Fakat trebaš vjerovati 100% u sebe ak se zbilja trudiš. Ak se ne trudiš a vjeruješ 100%, onda će se dogoditi da će sumnja preuzetiti tih 100% i da ćeš "pobiti" moju teoriju. Sorry, al iz ove kategorije isključujem "frik prof.":), tu sam moraš imati veeeeeeliku sreću.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ah, glazba!!!:) Jednostavno me nadahnuje i kad sam bez riječi. Pozdravljam svu svoju ekipu i moje curke koje se spremaju na put. U mislim ću biti s njima i nadam se da mi ne zamjeraju na moju naj frendicu - knjigu.:) Volim vas !!! Moram priznati da kad si sam, osjećaji se za duplo povjećaju!!!
............zaželjela sam nešto i svim srcem vjerujem da će se (mora:)) ostvariti...........by by

Post je objavljen 22.08.2009. u 18:09 sati.