Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

Image and video hosting by TinyPic

Barem nešto: krafne umjesto tri boda

U subotu nije bilo televizijskog prijenosa utakmica naše Lige (emisija Volim nogomet) pa mi je preostalo jedino uključiti prvi program hrvatskog radija i iščekivati prvu pobjedu Hajduka ove sezone..ona, nažalost OPET nije dočekana...

Inter je došao u vodstvo s dva prekrasna pogotka iz daljine, Šubašić je samo nemoćno gledao kako lopta para mrežu. Uskoro odgovor Hajduka. Lijepa akcija-od noge do noge u protivničkom šesnaestercu, Ibričić pronašao tičinovića koji neobranjivo pogađa za smanjenje sramote. sreća je ipak pomilovala 'Bile' jer je preko penala je izbjegnut poraz: 2:2.

Ljestvicu ni neću gledati, statistika od dva boda u tri kola stvarno je poražavajuća.. Torcida je s koreografijom ponovno bila na razini orginalnosti. Razočarani igrom i rezultatima, atletsku su stazu poljuda zasuli krafnama.

Nije ni čudo, premalo za bilo kakve splitske ambicije prema vrhu na kojem se vijori dinamova zastava. modri su s petardom ispratili osijek iz zaprešića. treba li uopće šta komentirati na tu temu?

Image and video hosting by TinyPic

Umjesto kup-a, Srna dobio minutažu na TV


Nakon ne prospavane reprezentativne noći, Darijo se vratio u Shakhtarovu bazu. dobio je trenerovu otpusnicu što se tiće Shakhtarove kup utakmice s Dniesterom, ali je zato sudjelovao u emisiji koju priprema TV Ukrajina u čast otvaranja nove Donbass Arene. Prekrasan stadion, biti će to veličanstven spektakl..!


Post je objavljen 16.08.2009. u 08:26 sati.