Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redroses24

Marketing

Žena sa maskama


UVOD U NJEZINU NUTRINU
Dragi, zar ne znate da ste vi kod mene samo u prolazu? Ja sam vlasnica umjetnickog butika, ja sam prevrtljiva nakaza sa tisucu i jednom maskom. Ako me zelite uhvatiti, nabavite prvo dobru pušku!


TEŠKO JE BITI MODERAN
Kratko cu odigrati svoju prvu vaznu ulogu. Kratko, ali vrlo vazno, publiko draga! Staviti cu prije pozlacenu kopcu u kosu, stegnuti, brzim pokretima rukom prosarati kroz nju sa sprejom i evo duso, spremna sam!
Honey, honey, cekaj svoju ljepoticu, mooolim te. Znas da mi nije lako hodati u ovim novim Gucci cipelicama. Joj, kad smo vec kod toga, hvala na njima, taman su mi trebale za danas.
– blink, blink –


ZADOVOLJSTVO JE U ISCEKIVANJU
Publika je ovoga puta doslovno stajala na nogama. Usta otvorena, oci otvorene, srce otvoreno! Ma sve je bilo otvoreno za nadolazecu divu. Jer ona ce promijeniti nasih 10 minuta, ona ce nasim minutama dati smisao i dati nam onaj pravi, toliko trazeni smisao zivota. Probajte si samo zamisliti u glavi ta gladna tijela, ta mala, sicusna, njoj tako nevazna tijela. Psi. Maleni psi su to bili.


10 MINUTA SLAVE
Trenutak kada se pojavila. Nema se tu što puno opisivati. Na stotine srca je stalo, tlakovi narasli, suze potekle, znoj se cijedio. A ona nije ni okom trepnula. Sto je tocno odglumila? Nitko se tog ne sjeca..

U SAMOCI SI UVIJEK TI
Nakon toga se bog zna kako nađes u svoja 4 zida. Ovog puta si sam. Tko si ti ono, što si, što radiš ovdje uopce? To su samo pitanja u prolazu.
Skinula je vec napola otklizalu kopcu sa kose, zatim njeznim pokretima skinula periku i na kraju obrisala ono što je ostalo. Laganim je, vec uvjezbanim pokretima skinula današnju masku i pomislila kako je današnja uloga zbilja odlicno odrađena.


Post je objavljen 14.08.2009. u 23:56 sati.