Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

ima li nade u zakonu braće?

Image and video hosting by TinyPic

Braća Sharbini postali igrači Hajduka!


Malo me reprezentacija udaljila od teme Hajduka, srećom... Svašta se događalo, nažalost sve u crnom tonu; bune navijača, raspuštena uprava medijsko prepucavanje Miše i Cernata o fizičkoj spremi, '' NK Kruh, pecivo, slastice'' ... a nit' se nisam osvrnula na posljednju utakmicu odigranu u Koprivnici jer je to Splićanima tradicionalno neugodno gostovanje s kojeg su se u većini slučajeva vraćali praznih ruku, ovoga puta domina koja je srušila sve preostale pločice i dovela klub do ruba ponora. a, s druge strane i moj grad pa mi toliko teže sve to palo...

Image and video hosting by TinyPic

Da, kriza trese klub pod Marjanom, najgora do sada, u ova par dana prolazio me dojam da se sve raspada, kad ono sinoć u Kerumovoj cirkuskoj točki predstavljeni Anas i Ahmad Sharbini. Iskreno, nisam se nadala, niti vjerovala u to da će braća obući bijeli dres, zamišljala sam ih u prosječnom njemačkom klubu... Al, s druge strane barem nešto pozitivno, nadam se da su crni dani kluba ovim transferom iza nas i da Sharbiniji otvaraju novu stranicu.

Image and video hosting by TinyPic

Do sada su često bili kobni za Hajduk u Rijekinom dresu. aj, sad barem tu neće biti dileme-valjda će se Splićani iz Rijeke vratiti s upisanom pobjedom, vidjet ćemo uskoro.... od srca se nadam da će braća pokazati što znaju. I za pare, i za veselje i poštovanje navijača i simpatizera splitskog kluba koje je ipak neprocjenjivo.


Post je objavljen 14.08.2009. u 10:56 sati.