Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

Image and video hosting by TinyPic

Darijo Srna nije počeo jučerašnju utakmicu protiv Metalurga u kojoj je njegova momčad upisala uvjerljivu pobjedu od 4:1. Poveli su domaći, i to autogolom: lopta se odbila od igrača u živom zidu. u 26. minuti u igru je ušao Darijo Srna. kao i obično, bio je zadužen za kornere, slobodne udarce i prodore. Upisao je i asistenciju za 2:0- probio po desnoj strani, nabacio i samo je trebalo loptu strpati u mrežu.

Image and video hosting by TinyPic

Kapetan je jednom i izravno zaprijetio ali je prohujalo preko vratnice, golman je dirao loptu..samo korner.. U nastavku napadači Shakhtara prelaze cijelu obranu.lopta u golu! 3:0! Gosti su zabili i utješni gol iz lijepe akcije. Njihov se tamnoputi napadač našao oči u oči s vratarom...neobranjivo..

Image and video hosting by TinyPic

Tada je domaći navijač upao na teren i opkolilo ga je osiguranje. Počeli su momci kruto primjenjivati silu i kapetan Darijo vidio je da je vrag odnio šalu pa je odvojio navijača iz ruku policije i uz skandiranje publike, ispratio ga je do ograde. Sigurno je dobio veliku porciju jezikove juhe!

Image and video hosting by TinyPic

već tren kasnije Shakhtarova točka na i: 4:1 lopta je preletjela sve u živom zidu, golman je uspio zaustaviti ali se lopta odbila do domaćeg igrača koji je natrčavao...gooool!

Image and video hosting by TinyPic

Darijo je uz smijeh prokomentirao slučaj rekavši kako navijač nije bio svjestan ničega, previše je popio i da nije želio razmjenu dresa, kako se činilo na prvi pogled. Ušao je naknadno u igru jer je trener želio na toj poziciji isprobati Kobina koji je ostavio jako dobar dojam.. Sad je na rasporedu put u Minsk na susret s reprezentacijom, pa Sivasspor..


Post je objavljen 10.08.2009. u 08:30 sati.