Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/looda-curka

Marketing

I'm baaaaaaaaaack! You missed me?!?

Ovak, dragi moji najdraži!
ja sam vam se vratila od bake. super mi je bilo! ono roštiljali smo po mraku, igrali se skrivača! isse, koliko to nisam igrala...ma uglavnom pronašla sam vremena za buraze! i skužila sam koliko su mi oni zapravo važni i koliko ne bih mogla bez njih.

jedna mi se frendica smuvala sa crncem!
hahahahahaha....bare se i svašta, omg! a fraer je crn ko noć...kao afrikanac! ona priča: "jao, kako je swadak, kupio mi je ovo i ono..." ja si mislim, luđakinjo!!! kak će vam djeca izgledati?!?! iako nisam protiv toga, al ona očito hoće s njim ozbiljno...xD...ja krepavam od smijeha svaki put kad počne o njemu (a to je odprilike svakih 5 minuta).

Izbacili su me sa foruma!
isse...mislim da im je smetalo što sam se prijavila kao Tom Kaulitz...xD neki tamo stars forum ili šta već...u biti sve cure i kao moraš se prijavit pod imenom neke zvijezde...ja sam naravno odabrala jednog od tokicha i stavila onak njegovu i Billovu sliku...xD briem da su pplsi popizdili....recimo da TH nije preobožavan na forumima. hh...a moa se frendica prijavila kao Fergie, a ja kod nje bila prespavala jučer i onda su nju optužili da ima dupli račun i obrisali Toma, to jest mene izbacili s foruma!!!! xDDDDDDDDDDDDDDD....vidi se da im je bilo krivo što su imali mušku zvijezdu u njihovom lezba-worldu!
đizzs krajst!

evo slikica!
Image and video hosting by TinyPic
Tom se pretvara u nekog bajkera...xO

Image search at PicPoke.com

pozich svima!

Post je objavljen 04.08.2009. u 09:58 sati.