Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/projekt365

Marketing

122/365

Photobucket
slika - deviantART

Prije otprilike 10 (čak i više, sigurna sam) godina, moja cijela obitelj sjela je pred televizor kako bismo gledali film. Film se zvao Edward Scissorhands
Bilo nam je to prvi puta da ga gledamo, svi zajedno. Sjećam se kako sam nestrpljivo lamatala nogama u iščekivanju. Sjećam se starog kauča. Sjećam se nas, svih četvero. Sjećam se i filma, na trenutke, ne cijelog. Ali sjećam se. Sjećam se da se u to vrijeme moja majka počela baviti Avonom, a mi smo ju zezali da će i ona jednog dana naći jednog Edwarda. Sjećam se da sam tajno priželjkivala da se to zaista i ostvari.
Tada mi je taj film postao najdraži, zaljubila sam se u Edwarda poput vjerojatno svake curice koja je u to doba gledala film
Znam da sam ga gledala još barem tri puta nakon toga. Nikad ga više nismo zajedno gledali, ali svako je od nas barem na trenutak zastao i pogledao koju scenu kada bi se opet iznova prikazivao. Ja sam ga uvijek gledala cijelog. Voljela sam taj film. Mislim da sam neke scene znala čak i na pamet.
Bio mi je to najdraži film, a Edward najdraži lik.
A onda su ga naglo prestali prikazivati na televiziji, a za skidanje s neta još nisam znala. S vremenom sam ga zaboravila.
Ne bih ga se vjerojatno ni sad sjetila da mi B nije prije mjesec, dva slučajno spomenula.
Odmah mi je pred oči došla slika moje obitelji na starom kauču, mene nestrpljive. Znala sam da ću ga morati pogledati.
I danas sam ga pogledala. Plakala sam puno, baš kao i nekad.
Opet sam iznova shvatila zašto sam obožavala i zašto još uvijek obožavam taj film.
Pitala sam tatu da li se sjeća, rekao je da. Divno!
Mislim da želim jednog svog Edwarda... ili barem Johnnyja ;)

Photobucket
eh da, i pekla sam kolačiće danas (jedna cura na fejsbuku postala recept, pa aj da probam, mafini, jel.. ali bitan je Edward )

Post je objavljen 25.07.2009. u 23:42 sati.