Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chiron

Marketing

UNivizija - Pokrenut postupak za stavljanje u pogon komisije za odobravanje puštanja u rad postupka za dodijeljivanje lokacijske dozvole za izgradnju Spomenika Palim Žrtvama Nasilja Hironskih Crva


Pozdrav svim gledateljima UNivizije, gledate Boba Geldofa

Kao što znate, jutros je bilo održano zasijedanje HS-a povodom rada Komisije za odobravanje osnivanja komisije za odobravanje puštanja u rad postupka za dodijeljivanje lokacijske dozvole za izgradnju Spomenika Palim Žrtvama Nasilja Hironskih Crva ili KOOKOPRPDLDISPŽNHC kako ju se ovdje, u Hironskoj Skupštini odmilja zove.

Vijesti koje vam donosim su fenomenalne, izvsne i brilijantne - iako se očekivalo da glasanje neće donijeti rezultata, ishod je u potpunosti sve iznenadio. Nakon što su zastupnici opozicije izašli sa skupštine, njihovi prividni saveznici, Hironska Sramotna Stranka, su OSTALI u vijećnici, zajedno sa jednim zastupnikom iz Hironske Stranke Podlaca i svim manjinskim zastupnicima.

Glasanje je proteklo na slijedeći način - svih 66 Hironske Demokratske Zajebnice, 3 zastupnika manjina, te zastupnica iz Hironske Sramotne Stranke su glasali za. Protiv su bili ostali zastupnici iz Hironske Sramotne Stranke, njih 5, te jedan iz Hironske Stranke Podlaca. Navodno je i bilo suzdržanih i to iz manjinske stranke, no očigledno netko nevažan, tko se nikad za glas ne javlja.

Kako znamo da kvoruma ne bi bilo da je i ovih 5+1 zastupnika izašlo, možemo reći da su njihovi razlozi ostanka jako upitni. Zastupnica, koja je ostala, je barem napravila ono što cijelo vrijeme govori - glasala je ZA, te tako njen integritet nije u pitanju. Ovih 6 su glasali protiv, međutim da ih nije bilo ni kvoruma ne bi bilo, pa...trebam li išta više reći?

Do slijedećeg javljanja,
Bob Geldof

Post je objavljen 25.07.2009. u 16:30 sati.