Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

rođen pod sretnom zvijezdom

Image and video hosting by TinyPic


Darijo Srna - Emotivni Bik dječačkog šarma

Ne vjerujem u horoskop i sudbinu, no ponekad iz puke radoznalosti zavirim malo u zvijezdane prognoze. Evo Srnonog horoskop dosjea:

'' Po horoskopu je Bik, znak koji teži st­­va­­­ranju sigurnih, udobnih i što je više moguće zaštićenih ži­­­votnih temelja. Vrlo je po­­­žrtvovan prema onima koje voli. njegov karakter pridaje crtu humanosti, senzibilnosti i osjetljivosti na nepravdu. Sklon je povremenim romantičnim izletima izvan stvarnosti, idealizaciji i maštanju, a to češće proživljava u privatnim, odnosno ljubavnim odnosima. postojanje velikog mentalnog nemira, ne­­­strpljivosti i verbalne razdražljivosti. Iako se trudi probleme riješiti diplomacijom, lako će izgubiti živce i smirenost, a u intimnim odnosima ne iskazuje na najspretniji način svoje emocije.

Vrlo je dru­­štven, simpatičan, posjeduje u sebi neku dječačku, spontanu energiju koja privlači i osvaja druge ljude. Nje­gov život bit će lišen financijskih briga, iako bi morao biti nešto op­­­re­­zniji kad su po­­­srijedi ulaganja, a naročito pokretanje bi­­z­nisa u partnerstvu. Pred njim su vrlo veliki zaokreti u privatnom životu, koji će biti najprisutniji tijekom je­­senskih mjeseci, a cijela sljedeća godina do­­­nosi mu nove poslovne mogućnosti
.''


Vjerujete li u astrologiju, što ste po horoskopu??

Post je objavljen 20.07.2009. u 09:48 sati.