Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

miljenik navijača

Image and video hosting by TinyPic

Cernat predstavnik Hajdučkog simbolizma

Dosta je vremena prošlo od mog posljednjeg posta posvećenog Hajduku... Priznajem da mi fali pisanje o utakmicama najdražeg mi kluba, ali početak sezone je pred vratima i s nestrpljenjem iščekujem nova uzbuđenja u našoj ligi. Uzbuđenja nosi i prelazni rok. U splitskom taboru nije se razbacivalo spektakularnim imenima ni ponudama.. Mladi Sačer je odlična garancija budućnosti, o brazilskim kvalitetama vrlo malo znam pa se neću upuštati u tu analizu, ali smo se zato svi uvjerili u Cernatove nogometne genijalnosti i precizne lopte kojima je pred dvije sezone ''hranio'' ''gladne'' napadače majstora s mora. U Kalinićevom sazrijevanju i Rukijevom (d)efektu koji se lomio pod velikim očekivanjima i pritiskom, Rumunj je jedina svjetla točka te sezone.

Image and video hosting by TinyPic

Da je napravio odličan posao, potvrđuje i epitet Torcidinog miljenika. Ipak je najteže osvojiti navijačka srca, ali i najslađe. Cernat je u tome uspio... Povratak mu je pomalo simboličan: broj 50 kao simbol daleke 1950 godine i osnutka Torcide. AKO ostane Kalinić, i momčad se dobro pripremi, možda ovo bude i simbolična godina hajdučke renesanse... Vrijeme je... Klub je gladan trofeja... Baš kao i mi: navijači i simpatizeri najboljeg kluba 'na svitu'..

P.S imam prijemni ispit idući tjedan pa zbog učenja ne stignem na vrijeme vraćati komentare i redovitije pisati nove postove...


Post je objavljen 04.07.2009. u 19:07 sati.