Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/petrablogingusa

Marketing

27.6. Dolazak u San Francisco

...dan nakon Aninog rodjendana... belj

Dragi, Tiho, evo obecajem da cu se truditi da blog bude "up 2 date". hehe

Subota je obiljezila i ponovno zatvaranje prtljage i ponovno seljenje.. ovoga puta je mene i Shawnu cekala voznja od 2 i pol sata do City by the Bay.

Ovo je bila prva fotka grada.. i djelomicno Bay Bridgea:



Provozale smo se okolo sjeveroistocnom djelu grada da malo upoznam kvart, skoro na samoj obali parkirale i uputile se u riblji restoran... Ako se ikada nadjete u San Franciscu, preporuka je restorancic u Ferry Building izmedju Pier 1 i Pier 2. Sve to dio je Embarcadera, ceste uz ocean koja prati cijeli taj SI dio i vodi do poznatog Fisherman´s Wharfa- ultra turističkog doka.

ovako to izgleda s mora:



na lijevoj strani fotke vidi se toranj sa satom koji predstavlja Ferry Building. A ovako to izgleda poblize.





Hostel:
HI Downtown (Union Square) apsolutno preporučam svakome. Nema naguravanja u sobama, puno prostora, uredno, cisto, sareno, super organizirano, dnevna soba sa super udobnim kaucevima, dobra kuhinja i ukusan dorucak, vecina soba ima svoju kupaonu, plus to sto su na svakom katu po jos dvije kupaone i dva wc-a.
Staff->u redu su.





Da, ovo je kuhinja!

Subota navecer je bila upotpunjea koktelima u sredisnjem djelu San Francisca- djelu zvanom Hayes Valley, koji je u blizini Heighta i poznatog kvarta u kojem prevladava homoseksualna populacija- The Castro.

Na povratku u hostel sam otkrila i cijene taxija- samo to sto sjednete u auto je nesto vise od 3 dolara. svaki slijedeci kilometar i pol jos dolar i nest sitno.. U mom novcaniku prilikom izlaska iz taksija=8 dolara manje.



Post je objavljen 03.07.2009. u 21:19 sati.