Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvddonjagracenica

Marketing

Prvo Lekenik,a zatim i Paukovec

A šta reći o ovom vikendu nego da je bio radan i uspješan. Prvo je na red došao Lekenik, dečki su napravili svoju vježbu 32,00 kao i Našice i tako su podijelili 1. mjesto. U super kupu je bilo gusto, dečki su stvarno bili odlični, ali eto ipak su Našice ponijele taj veliki pehar kući. Nama curama ovaj vikend nije bio baš nakonjen, u Lekeniku smo bile 8. s vježbom 40,50 ali i +20, a u Paukovcu smo napravile vježbu 45,90 i tako zauzele 5. mjesto.

Image Hosted by ImageShack.us


U nedjelju smo se zaputili i u Paukovec,i tu su padali rezultati. Dečki su ponovo zauzeli 1. mjesto sa vježbom 32,00 i ponovo se našli u super kupu. I tako je naša muška "A" ekipa u Paukovcu uzela najveći pehar do sada,malo manji pehar za 1. mjesto,vazu za 1. mjesto u super kupu i ne zaboravimo i onu kovertu sa 1000 HRK.

Image Hosted by ImageShack.us


No zaista mislim da dečki zaslužuju da se ih pohvali jer 2 dana za redom biti najbolji i biti u finalu super kupa sa respektiranim ekipama i k tome još pobijediti i napraviti odlično vrijeme nije mala stvar i šta drugo reći nego da nećemo prežaliti ovu olimpijadu jer naši dečki neće biti na njoj, ali šta je tu je jednostavno se neke stvari nisu poklopile. I za 4 godine nadam se da čemo svi biti na okupu i da ćemo biti još samo bolji. Toliko od nas do sljedećeg posta.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 30.06.2009. u 12:16 sati.