Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/projekt365

Marketing

94/365

Dakle petak, zadnji dan u Zagrebu.
Probudile smo se dosta kasno, istuširale, oprale suđe i spremile stan. Malo se izležavale i gledale televiziju, pa krenule u grad.
Još uvijek umornih i bolnih nogu prohodale smo dobar dio Ilice. Kupila sam štrampice/najlonkice u boji napokon - plave :)
Martina je šopingirala nešto za nadolazeće vjenčanje tak da smo bili po gotovo svim dućanima, ona je isprobavala oblekicu, a ja koristila svaku priliku da sjednem :D
Na putu prema stanu, skoknule smo do Vinceka - obavezno kad smo u ZGu.
Popapale ovaj s malinama, mmm :)

Photobucket

Tu se javio Martinin tata, neka se požurimo da nas pričekaju na kraju naše ulice. Odjurile smo do stana, pogledale još jednom ako je sve na mjestu i sa smećem i torbama, ruksacima u rukama krenule niz ulicu :D
Zatim smo s njezinima otišli u City Center One još malo šopingirati, pa krenuli kući.
Martinin ujak ima kafić Martin, a tu večer su tamo nastupali Bojan Jambrošić i Carla Belovari. Mislili smo to ići pogledati ali smo bili tooooliko umorne da sam ja samo otišla doma, a ona spavati.

Doma sam napokon istresla iz sebe sve dojmove (a i poklone :D) i mogu reći da mi je ovo jedno pre pre pre preeeeljepo iskustvo! Išla sam s namjerom da čujem i dobro se zabavim tek na Lily, FF i Mobyju, ali ovo kaj sam doživjela, kolko novih kul bendova mi se svidjelo - neprocjenjivo!
Od Lily koja mi je postala još simpatičnija nego je bila (pa čak i ako je bila pijana), Kraftwerk za koje nisam prije znala, a nisam ni neki ljubitelj takve muzike ali su me ugodno iznenadili s time kaj su jednu cijelu pjesmu otpjevali na hrvatskom. Dimmu Borgir koji me totalno nabrijao i čak sam razmišljala da ih slušam kad budem skroz luda, da se derem s njima :D
Pa FF koji su mi također postali još bolji nego što su bili prije, s hrvatskim jezikom su me totalno osvojili. Dečki su zbilja zakoooN! :D
Pa sve do Antenata za koji sam obečala samoj sebi da ću skinut odmah kad dođem kući (a još nisam, beed :D), N*E*R*D koji je napravio pravi mali spektakl od svog nastupa, komunicirao s publikom, baš se iskazao i Mobyja za kojeg niš posebno ne moram govorit jer su riječi suvišne :)
Cijela organizacija mi se svidjela, sve sve sve. O Idi ni neću početi :D
Zaključak!
Sljedeće godine obavezno idem opet.

Sad me Martina nagovara da idemo na Rokaj, ali ja ne bi tamo. Jedino kaj mi je okej su Hladno pivo (a na njihovim koncertima sam bila vec 3-4 put) i Let3.. Ali tko zna, ako idem i čujem neke nove bendove, možda se ugodno iznenadim.. a možda i ne.
Ne znam, ću razmislit!

Eh i da, doma su me dočekale nove naočalice, majica i haljinica :)

To je to!

Post je objavljen 26.06.2009. u 23:59 sati.