Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/projekt365

Marketing

91/365

Utorci (vau koja riječ) su mi postali zanimljivi!
Probudila sam se oko pola2, a u 15h mi je kretal vlak tak da je to baš bilo na vrijeme. U vlaku bila s nekim pedačem kondukterom i čitala mu prijeteću poruku nakon koje je bilo neugodno, a beeed.
Čekala Č da se pojavi s žuto crvenim kišobranom. Zatim smo obišli dućane, pa azil za pse i polako do Martine. Tam smo bili dosta dugo, gledali tv, zajebavali se, škakljal, vozili vlakić, bacali s broda :D Kad bi nas netko vidio mislil bi da imamo 10 godina :D
Pa smo nas dvoje krenuli prema Čk-u natrag jer sam ja obečala da budem išla s njim do grada, pa onda svako na svoju stranu.
Skoknuli smo do pekare da se debljamo malo, jeli pizzu i sjedili na sunčanom Hvaru. Otišli do H al' nismo našli ništ' zanimljivo pa smo otišli do grada, kroz park, sreli neke ljude i tak. Na kraju smo još 2 sata ostali sjediti na klupicama u gradu. Inaće nigdje nikog samo kod kina nekaj malo ljudi. Baš je bilo mrtvo!
Odlučili smo od nedjelje biti straight edge!
Ja više ne pijem (a ne pijem ni ovak nekaj pretjerano, ono, subotu koji bambus il nešt'), a on više ne puši nargilu. To je to!
Poslal mi je neke bendove da slušam pa da budem pravi strejter :D
Ouuu!
Doma sam došla oko 00.00h (opet sam probudila jadnog tatu, a bubuuu :D)
I bilo je kul, baš dobro iskorišten dan. Da je bar tak svaki!

Iiiiii sutra idem na InMusic i kul bude, valjda, nadam se. Jeij!
I vidit ću TeJu i Ninu i baš sam si sretan!

Na fotki je Č s mojom palestinkom na glavi i žuto crvenimživotinjskim kišobranom, jesss! Zgodan je.

Photobucket

Post je objavljen 23.06.2009. u 23:59 sati.