Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2beworld

Marketing

Uh..konačno post!

Da...nije me bilo po običaju danima. rolleyes

Nemam ja opravdanja za to ali za sebe imam naravno. yes

U svakom slučaju ja sam vam bila u fazi Q. Nisam znala što ću sa sobom ni kako ću. Znam jedino da imam samo mjesec dan do Vuk Vrhovca i da će me doktorica ubiti kad vidi da nisam skinula ni kile. headbangheadbangheadbangcrycrycrycry

Što se zapravo događa...nisam ja ni jela toliko puno, ali nisam uzimala xenical i nisam se držala dijete. Sad imam mjesec dana da vratim onu fazu kad sam skinula 6 kg ako ne i više i da mi ostavi terapiju jer s njom jedino i idu kile dolje. zaliven

Ono što sam ja razmišljala ovih dana je razlog zbog čega sam završila na ovakvoj kilaži i zašto nemam onaj "klik" o kojem svi pričaju. Zašto se meni ne desi velika volja da skinem proklete kile, em radi zdravlja, em radi sebe jer sam se stvarno unakazila. Tražila sam ga i tražila i ništa.
Ta moja psiha mene strašno zanima. Kako čovjek koji ima dijagnozu da treba skinuti kile, kako čojke može slušati da mu svi okolo govore "ajme šta si napravila od sebe", kako čovjek koji želi obući neke stvari koje sad ne može - NEMA ŽELJU TO I OSTVARITI. To je nešto nevjerojatno.

crycrycrycry

Stvarno sam bila loše - vjerujte mi. Nisam mogla naći razlog, objašnjenje - svemu ovome što se događa.

Došla sam do zaključka da ja ubiti ne vjerujem da to mogu. Ko da sam odustala od sebe ili prihvatila ovaj stadij koji mi uopće ne odgovara i čini me tružnom. Toliko želim imati bebu, jer imam savršenog zaručnika. Za manje od pola godine biti ću u braku.

I eto, bila sam par dana na moru s njim, dosta razmišljala i iako nisam našla klik, odlučila sam si priznati da ja to mogu i da želim i krenuti.

Moram napomenuti da i dalje to nije istinski izrečeno i da ću morati raditi na svom samopouzdanju i jačini karaktera. Što je izuzetno teško.

Odlučila sam si svaki dan govoriti da neću odustati te da neću reagirati na izjave drugih o tome kakva sam i što sam učinila ovih godina od svog tijela. Samo ću gledati da uspijem u onom što želim.

I krenula sam - danas.

Počela sam dan sa jabukom, a za ručak ću si napraviti pečenu junetinu na naglo i malo kuhanog graška. Navečer cu naprviti po prvi puta u životu vježbu bar od petnaest minuta. MORAM!

Moj plan je da u ovih 8 mjeseci do svadbe dam sve od sebe. Znam da ćete vi biti ovdje i podržavati me kao uvijek, a ja ću svaki dan pisati kako uspjevam. kiss

Primila sam se bodovne dijete, iako ne kazem da cu se drzati sto posto. Više cu je pretvoriti u više obroka i to zdravih, te ću topiti salo vježbom.

Najviše snage dat će mi i to što cu sve moci prenijeti na papir - vama. Od dijete, do svadbenih priprema, do svakodnevice o kojoj cu drobiti, kozmetici, prijateljstvu....a to mi daje još više snage.



Dakle....krećemo.

1. dan
doručak: jabuka, kava sa malo mlijeka, xenical - 18 bodova
ručak: 250 g graška, 100 grama junetine na naglo, crna kava, xenical - 19 bodova
užina: limunada (3 čaše) - 3 boda
večera: 3 ražnjića, 100 g pečenih šampinjona, xenical - 6 bodova

SVEUKUPNO - 46 bodova

Trebala sam pojest samo 40 bodova, ali i ovo je dobar početak :-)