Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nesluzbeno

Marketing

Kad sam imala 16...



Jednog sam petka izašla na neki party, s frendicom. Bilo je dobro, puštala se mjuza 70-ih i 80-ih te trenutni hitovi na koje su se svi prisutni rasplesali. Prišao mi je dječak od nekih 20-ak godina i zamolio me za ples. Nije bio baš loš, ali isto tako i nije bio moj tip. Pristala sam na ples i iznenadila se kako lik dobro pleše. Svidio mi se način na koji me privijao uz sebe, kako me držao oko struka i za ruke i povremeno me pogladio po kosi. Topila sam se, blago rečeno.

Taman je završila 'Take on me' i okrenula sam se da pogledam kroz prozor, a on me naglo primio oko struka, okrenuo me i poljubio, tako brzo da nisam uspjela ni shvatiti što se događa. Najprije nježno, pomislila sam da sam u raju, a onda s jezikom na taj način da je to postao jedan od najgorih poljubaca u životu. Oblizao me ko krava i pustio. Uz ispriku da idem po nešto za pit, pobjegla sam van i više se nisam vratila. Na svježem zraku sam se sjetila da ne znam ni kako se zove. Fuck.


Vani sam srela frenda iz grada koji nije bio baš ni trijezan ni čist, a dok je bio takav dalo ga se iskoristit, to su znale sve u gradu. Zbog ogromne grižnje savjesti što sam tako naivno zabrijala s likom kojeg ni ne poznam htjela sam si popravit doživljaj nečim boljim i odlučila poljubit ovog. Tek je to bilo ono što sam očekivala, poljubac u kojem mogu zatvorit oči i uživat svim svojim osjetilima. Znala sam da se on sutradan neće sjećat ničeg, pa onda zašto ne.


Sa činjenicom da sam se u jednoj večeri poljubila s dva dječaka, krenula sam doma i srela frendicu, koja isto nije bila baš trijezna. Morala sam pazit na nju da ne ode pod auto. Dopremila sam je doma i strpala u krevet, ali njoj se nije spavalo. -Sama sam doma, ostani samnom. - primila me za ruku a drugom me stisnula uza zid. Ubrzo su se njene usne našle na mojima, jedna je ruka prešla na moju guzu a druga me držala oko vrata.
To je bio treći poljubac iste večeri, i prvi s curom.

Rekord.


Mogu reć da čak i nije bilo tako loše, al nisam htjela da postane nešto više pa sam pobjegla doma.

Post je objavljen 16.06.2009. u 16:09 sati.