Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zenskirkvinodol

Marketing

ŽRK "VINODOL" - APSOLUTNI PRVAK

Djevojčice ŽRK "Vinodol", pod stručnim vodstvom trenera Dade i trenerice Ljerke, natjecateljsku sezonu 2008/2009 okončale su sa više nego zavidnim uspjehom.

U svim kategorijama u kojima su se natjecale na županijskoj razini ostvarile su rezultat kojim se malo koji klub može pohvalit. Iskrice 96. godište danas su postale županijske prvakinje za natjecateljsku sezonu 2008./2009., a Iskrice 98. titulu županijskih prvakinja 2008./2009. nose već neko vrijeme. Nadmoć naših curica u kategoriji 98.godišta potvrđuje i uspjeh Iskrica "Vinodola II" 98 koje su postale županijske viceprvakinje.


Ovim je uspjesima ŽRK "Vinodol" prvenstveno sebi postavio visoke, moglo bi se reći i najviše moguće kriterije za iduću natjecateljsku sezonu, jer ovakve rezultate teško je ponoviti. Podsjetimo se samo malo i na friške uspjehe na državnoj razini, kad su nam naše cure, dva vikenda zaredom, iz Karlovca doma u Novi donosile titule državnih prvakinja za djevojčice 99., potom i 98. godište. Ovo bi bio poduži post ako krenemo nabrajati sve ovosezonske uspjehe, pa ćemo to ostavit da bude objavljeno uz ostale analize kompletnog rada u sezoni 2008./2009.

No, koliko god teško bilo ponovit rezultate koje smo spomenuli, vjerujemo da će naše Iskrice s Dadom i Ljerkom, uz neizostavnu podršku roditelja i prijatelja našeg kluba, pod predsjedničkom palicom našeg Alena, tijekom iduće natjecateljske sezone uredništvu bloga iznova priuštiti hvalevrijedan materijal za objavu.

JEDINE I PRAVE, ISKRICE MALE

Post je objavljen 13.06.2009. u 18:19 sati.