Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenadtv

Marketing

RIHANNA 13.06.2009

Rihanna i Chris Brown zajedno na utakmici?!
Rijeka., 13.06.2009 14:30 h N.M, nenadtv.hr
Rihanna i njezin bivši nasilni dečko Chris Brown gotovo su naletjeli jedan na drugoga na košarkaškoj utakmici. Par će se uskoro sresti u sudnici, a pop zvijezda se nije nadala kako će na bivšu ljubav gotovo naletjeti i prije toga

Rihanna koja je uživala u košarkaškom dvoboju Orlando Magica i LA Lakersa našla se u isto vrijeme na istom mjestu s Chrisom Brownom, koji je sigurno posljednja osoba na listi njoj dragih ljudi.

Iako svjesni koliko su blizu jedan drugome, Rihanna i Chris nisu se dali smesti u uživanju omiljenog sporta kojeg oboje prate i veliki su obožavatelji.

Par koji nije viđen zajedno od Brownovog napada koji se dogodio na večeri dodjele Grammyja gotovo da su sreli na košarkaškom terenu, no nisu bili raspoloženi za fotografiranje. Rihannin izraz lica je odavao da joj situacija uopće ne odgovara, dok je Chris Brown uživao u utakmici i razgovorima sa zvijezdama omiljenog kluba Orlando Magic.

Iako su zahtjev za ulaznice predali dok su još bili u vezi te inzistirali da sjede zajedno, to se nije dogodilo. Tijekom poluvremena također su bili daleko jedan od drugog i nedostupni za izjave.

Ipak, prvi pravi susret održat će se za nekoliko tjedana i to u sudnici gdje će Rih


Dobro raspoloženi Chris pazio je da se ne približi Rihanni

Post je objavljen 13.06.2009. u 15:57 sati.