Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/projekt365

Marketing

75/365

Joj ne, nije bilo naporno jučer/danas vani!

Lokacija: Hrast - park - polukrug - šumica iza polukruga :D - ispred Hrasta - grad - ostalo se ne sjećam!

Puno je to koraka. :D

Photobucket
beba spava *-*

Uglavnom, nadoknadili smo za narednih nekoliko subota. Nije mi dobro danas, jel.. Bila sam u bezbroj dilema jučer i radila gluposti, tjerala ljude od sebe, ležala na travi, bojala se životinje, trčala, pa opet ležala, hodala hodala hodala, pišala i tak..
Ali najviše sam živcirala samu sebe! Ak' nekaj ne volim onda je to kad se neke klinke napiju pa počnu dramatizirat i histerizirat - teška srca priznajem da sam to radila ja jučer -.- Dramatizirala! Ali s razlogom i s punim pravom! Morala je to biti večer u kojoj bi B i ja solirale i sve supač, sve za pet ali neee, moram jaaa.. no nije bitno! Uglavnom, gubili smo se jako, ja najviše.
Doma sam došla s sekom oko pol 4. Cijela se kuća probudila i bili smo si baš kul. :D Zajebavali smo mamu jer nas je onak usko gledala.. u pola 4 u jutro :D

Photobucket
mmmm :D

Danas se osjećam užasno, a još je došla i teta iz Australije u posjetu i donjela crveni poklon (da, ona teta dole :D - Martina i ja ju zovemo teta iz Autralije koju ne volimo jer donosi crvene poklone :P)!
Mamuran sam malo -.-
Otišli smo i do bratića jer je proštenje kod njih, ali sam brzo nagovorila tatu da me vozi doma. Malo sam ih pofotkala pa eto, to su današnje fotke. Nije da se uklapaju u tekst al ono.. :D
[a gle, fotkala sam i vani terasu u Hrastu, mutno je :D]

Post je objavljen 07.06.2009. u 19:17 sati.