Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jacab

Marketing

......spirala, prema dolje

.....lijekovi i reakcije na lijekove, liječenje reakcija.........pretrage koje traju beskonačno.........ali nije sve isto kao prije: u džepu nosim platnu listu na 1.585,nešto sitno kuna i ponosim se njome kada moram platiti dopunsko osiguranje i još ostaviti ponešto na svakom šalteru u bolnici, ambulanti, ljekarni u koje zalutam.
.....Hamletova dilema ili moja (a možda i tvoja):
Ako mama prestane piti lijekove može u potpunosti izgubiti sluh. Ako ja prestanem piti lijekove, mogu dobiti rak. Čak i ako pijem lijekove nisam zaštićena u potpunosti, opet mogu dobiti rak. Teško je odlučiti se, fakat je.......
A dosta više o meni.Tko sam ja sad tu, mala pod zvijezdama, prema drugim zvijezdama hrvatskog teatra.
.....Još jedan je domoljub, velikan, heroj promijenio dres....kako je tanka crta između herojstva i zločinstva........a ne možeš ih se riješiti, izviru ko štakori sa tonućeg broda......domoljubi, velikani i heroji koji mijenjaju dres
.....Prije desetak godina sam se čudila velikoj koloniji Kineza u Sarajevu, nisam mogla doći sebi da je za njih ta sirotica moja, Bosna, gotovo obećana zemlja. Sada ih ima još i više, onih kojima je Bosna obećana zemlja, a nisu Kinezi.
.....Kakva je to država čiji istaknuti građani, domoljubi i heroji traže utočište u drugoj zemlji a ta je pod međunarodnim protektoratom?
.....Jadna moja Bosna, našta je spala.......a i ti Bosanci......nekada je to bilo časno ime, bio je ponosan ko se mogao nazvati Bosancem.

Spirala prema dolje za državu-farsu.........



Post je objavljen 12.05.2009. u 08:10 sati.