Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenadtv

Marketing

RIHANNA 08.05.2009

Rihanna ide Victorijinim stopama
Rijeka 08.05.2009 11:00 h nenadtv.hr
Neudobna odjeća je izgleda postala hit među zvijezdama. Nakon Victorie Beckham i Beyonce koje praete trendove bez obzira na njihovu praktičnost istim je putem krenula i Rihanna u uskom korzetu i vrtoglavi


Mlada zvijezda je u potragu za novim domom na Manhattanu krenula odjevena u cipele s vrtoglavim potpeticama i korzetom koji jedva da je uspio sakriti njezine obline, a kombinaciju je upotpunila uskim poderanim trapericama.
Rihanna iznenadila domina izgledom
Vrtoglavo visoke potpetice bile su Rihannin izbor i samo nekoliko sati kasnije kada ih je odjenula uz svilene hlače i košulju s leopardovim uzorkom.
Nakon nekoliko teških mjeseci koji su uslijedili nakon napada bivšeg dečka Chrisa Browna, Rihanna se oporavila i vratila u igru. Prvi javni nastup imala je na Costume Institute Gala partyju u New Yorku.
Uz nove prijateljice, Katy Perry i Agyness Deyn, Rihanna navodno ima i novog dečka, košarkaša LA Lakersa Andrewa Bynuma.
Za razliku od ostalih zvijezda koje su za tu priliku odjenule raskošne dizajnerske haljine, mlada pjevačica se odlučila za jednostavno crno odijelo s potpisom Dolce&Gabbana.
Modni kritičari su njezin korak protumačili kao pokazivanje ženske moći nakon napada koji je doživjela.
Rihanna je definitivno okrenula novu stranicu u životu, a najviše vremena provodi s novim prijateljicama, britanskim modelom Agyness Deyn i pjeva
č

Post je objavljen 08.05.2009. u 18:55 sati.