Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/acmilansansiro

Marketing

Dida propustio treninge,propušta i Juventus

Image Hosted by ImageShack.us

Milanov nogometni čuvar mreže, Brazilac Dida, mogao bi propustiti subotnju derbi utakmicu 35. kola talijanske nogometne lige u kojoj njegov Milan dočekuje “ispuhanu” momčad Juventusa.

“Rossonerima” bi pobjeda u ovom susretu gotovo osigurala drugo mjesto u prvenstvu do kojeg su došli dobrim igrama (pet uzastopnih pobjeda) i vezanim kiksevima Juventusa (pet utakmica bez pobjede) u posljednje vrijeme.

Ipak, da san ne bude u potpunosti miran treneru domaćina iz tog ogleda, Carlu Ancelottiju, pobrinuo se brazilski vratar napuštanjem treninga u utorak. Također, 35-godišnjak zbog boli u leđima nije istrčao niti na treningu u srijedu.

Ukoliko Dida neće moći zaigrati u subotu, a znano je da je Christian Abbiati izgubljen za ostatak sezone, izgledno je da će između vratnica stajati Australac hrvatskog podrijetla Željko Kalac. Bit će mu to premijera od prve minute u tekućoj sezoni.

Nakon 34. odigrane utakmice, odnosno četiri kola prije kraja natjecanja, vodeći klub Serije A jest Inter sa 77 osvojenih bodova. Sedam manje ima Milan, dok je trećeplasirani Juventus sakupio 66.

Post je objavljen 07.05.2009. u 17:03 sati.