Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samica

Marketing

EVO LIPO VRIME STIŽE – DALI VAM SE DIŽE


Image Hosted by ImageShack.us


Lipi moj dragi svitu

njekoliko me dana ni bilo al ni baš ni vas puno bilo kod mene. Moj paorski poso je dobrano počeo, pa noćna smjena pa koješta drugo, kobi sve stigo. Al eto danas neradim jer je danas njaka sveta Ruža koju je još moja baba slavila paj tako u našoj kuće ostalo ko neradni dan. Rad tog imam danas malo vremena pa reko da vam se javim.


Image Hosted by ImageShack.us


Svašta se vi dana otkad me ni bilo desilo. Vaj naš svit ozbiljno ide kud netreba, dane kažem u kurac. Eto čitam kakoj njeka tajnica svom šefu odgrizla kurac. Ta ozbiljno. Ako novine lažu onda lažem i ja. Oni su potlja posla autom ošli u njaku šunicu i ona mu počela pušit. Isprid njiovog auta je stojo njaki manji kamijon i dok su oni radili svoj poso taj je kamijo krenijo u rikverc i udraio i. Od tog silnog udarca ona mu ga odgrize. Zlo je sigurno štaj taj čojk osto brez kurca al za tu žensku je još veće zlo štaj to sve vidijo privatni detektiv kojeg je unajmijo njezin čojk, jer je sumnjo da mu ona ni virna. I eto sad nji obadvoj ostadoše brez kurca. Ona će sebi već nać, al vom jadniku narast više neće.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


U vo naše moderno vrime, ta jebem ti ja tu modu, žene oće pošto poto bit jednake s nama muškima. Ta kobi im sto nakraj da si mogu njekako prišit kurac. Ja mislim da bi nas jebavale na svakom ćošku. Al eto doka to još ni moguće imaju bar malu zadovoljštinu. One će odsad bar moć pišat nastojeć. I ope muka za nas muške. Kako vo danas svi nose lače i imaje dugačku kiku, neš baš lako sleđo moć poznat jel to muško il žensko koje piša. Eto to će nas naćerat daćemo morat gledat jel to curi iz kurca il iz kakog fišeka.

Image Hosted by ImageShack.us


Naj jadnik osto brez kurca a jedna je amerikanka skoro ostala brez pizde. Ta ozbiljno! Ona i njezin čojk su rado isprobavali kojekake jebačke tehnike i tako im pade napamet da vibrator pričvrste na motornu pilu pa da žena bolje uživa. I počeloj to dobro doka se nješta ni sjebalo i pila joj razreže pizdu.

I eto doka se jedne ženske jabavaju s kojekakim mašinama druge ope piju i ne jebavaju se. Štaj sad bolje? Jedna cura, 17 godina u Englaskoj sama kaže da od dvanajste godine nadan popije litru votke i osam konzerva piva. Neide u školu jer je uvik pijana. Ta jebeš školu kad se pije. I ja kad pijem neidem u školu.

Ta nisu poludile samo žene. Eto kažu daj u Rusije u jednom zološkom vrtu jedan majmun tio jebavat ženu koja ga je timarila. Takoj to obično. Najviše te jebe naj kom najviše radiš. Kadmuje donila ranu on ju odvuče u kavez i toliko pritisne dajoj je pribijo obadvi ruke. Al eto ni uspijo to šaj tijo premda mu je alat bijo odoštrit. Onaj počela zapomagat pa su joj pomogli. Ja virujem da su to majmuni naučili od ljudi. Kad mi moremo svakog i svašta jebavat rašta nebi mogli i majmuni.

Živi vi men i veseli bili



Post je objavljen 07.05.2009. u 14:53 sati.