Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/barinic

Marketing

STRIP O STEVENU

......ne, ne radi se o homiću iz serije "Dinastija", već o mom stripu "Steven" koji sam davno crtao. Lik koji me uvijek opsjeda i rado mu se vraćam. Nekoliko puta sam ga radio i nikada nisam napravio verziju sa kojom bih bio zadovoljan. U međuvremenu su nastali Evil Ernie i slični junaci, pa su mi se prvotne ideje još više razvodnile, a Steven je došao do izražaja kao glavni lik u stripu Shotgun Mary, objavljen prije desetak godina u USA. Evo našao sam i neku skicu Stevena pa ću je rado podijeliti sa vama.

Image and video hosting by TinyPic

OBAVIJEST ZA ONE KOJI NE ZNAJU!!! Preselio sam, odnosno vodim blog ovdje i na vecernji.hr blog. ring, gdje me možete čitati na ovoj adresi:
barinic strip i ilustracije (http://blog.vecernji.hr/barinic). Ovdje, na Blog.hr-u ostat će arhiva svih postova, a ponekad ću ubaciti neki novi post, jer ne želim zauvijek ugasiti ovakav lijepi blog i ostati bez svih vas s kojima provodim besane trenutke. Nadam se da ćete me posjećivati na novoj i ovoj adresi kao što ću i ja vas nastaviti posjećivati. Linkove prema vama na Večernji.hr ni banneri na Večernji. hr, nažalost, ne mogu staviti, što je tamošnja "politika".


Inače, na mom drugom blogu na barinic strip i ilustracije (http://blog.vecernji.hr/barinic) možete čitati o časopisu za strip "Kvadrat".
49700

Post je objavljen 24.04.2009. u 08:45 sati.